"Igra pod suncem": groovy zvuk i veseli prizvuci

Mario Huljev predstavlja svoj prvi album koji će vam uljepšati jesenske dane

"Igra pod suncem": groovy zvuk i veseli prizvuci

Nakon nekoliko izvrsno prihvaćenih singlova „Pada noć“, „Potpuno sam“, „Hajde pusti brige sve“ te aktualnog singla „TI“, Mario Huljev predstavlja svoj prvi samostalni album „Igra pod suncem“.

„Igra pod suncem“ nudi poseban groovy zvuk, a veseli prizvuk svake pjesme čak i onda kada po samom naslovu to ne bi očekivali će zasigurno uljepšati i osunčati tmurne i kišne jesenske dane.

„Ovo su najbolji trenuci u mojoj dosadašnjoj karijeri. Barem kad su u pitanju osjećaji, ali i publika koja na sve ovo reagira. Posebno sam ponosan na to što sam se konačno uspio autorski izraziti do kraja“ – rekao je Mario Huljev.

Mario se aktivnim pjevanjem, skladanjem i pisanjem pjesama bavi petnaestak godina, a trenutno je vjerojatno najbolji muški vokal u Hrvatskoj. Prema riječima stručnjaka, njegov glavni adut na prezasićenom glazbenom tržištu je jedinstvena boja glasa i fenomenalan osjećaj improvizacije, čija kvaliteta samo čeka da bude priznata od strane medija te među publikom i strukom.
U svojoj bogatoj glazbenoj karijeri možemo naići na njegovu suradnju i zajedničke nastupe sa velikanima hrvatske glazbe poput Vanne i Tonyja Cetinskog. Ono što je najzanimljivije u dugogodišnjoj karijeri Maria Huljeva jeste veliki raspon glazbenih žanrova u kojima je sudjelovao ne samo vokalno već i kao autor tekstova, a tu možemo naići na pop/rock, vokal/house, downbeat pop, etno, drum&bass, funk/rock…. U svim ovim žanrovima ovaj vrsni glazbenik se snašao profesionalno što samo potvrđuje njegovu istinsku kvalitetu i talent.

Album „Igra pod suncem“ izlazi možda u najbolje moguće vrijeme – u sveopćem sivilu svakodnevice, najavama apokaliptične 2013. godine, ovaj album donosi nam nužno potrebno osvježenje.

Silvio Pasarić je uz Marija Huljeva autor svih pjesama i glazbe na albumu, a za produkciju i aranžman je bio zadužen Mark Silver.
Pjesme su motivirane Marijevim pozitivnim stavom i optimističnim stihovima te funky ritmom idealnim za razgibavanje ove zime… poslušajte ih i uvjerite se da postoji i ljepša, relaksiranija strana života.

Na albumu se nalazi 12 pjesama:

1. Igra pod suncem
2. Sretan sam
3. Gad
4. Potpuno sam
5. Meni je svejedno ft. Priki
6. Hajde pusti brige sve
7. Ti
8. Da si svoja
9. Ljubav se zove imenom tvojim
10. Pada noć
11. 700 na sat ft. Andy ''Stewlocks'' Ninvalle & Mark Silver
12. Bye Bye

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.