Igor Geržina & gosti u četvrtak 24. svibnja u klubu Sax!

Koncert i live promocija novog singla Igora Geržine u Saxu!

Igor Geržina & gosti u četvrtak 24. svibnja u klubu Sax!

Atraktivan saksofonist nedugo je publici predstavio novi singl "Izađimo na zrak" na kojem je ugostio frontmena kultne grupe Boa - Mladena Puljiza. Geržina i Puljiz udružit će se i koncertno, pa će tako u četvrtak, 24. svibnja nastupiti u kultnom zagrebačkom klubu Sax! gdje će "Hrvatska saksofonska senzacija", kako Geržinu od milja zovu strani radijski prezenteri, održati koncert uz svoj bend Funk & Soul Appreciation Society. Uz Mladena Puljiza na pozornici kluba Sax! pridružit će mu se i pjevačica Nina Kraljić.

shimmer fallback


(Igor Geržina – promotivna fotografija; autor: Goran Kovačić / Status produkcija)


U zagrebačkom Saxu očekuje nas vrhunska instrumentalna izvedba dosadašnjih Geržininih uspješnica, te svima nam poznatih hitova nekih od velikana svjetske glazbene scene. U sklopu koncerta održat će se i live promocija novog singla "Izađimo na zrak" kojeg je Igor snimio s legendarnim pjevačem Mladenom Puljizom. Osim što su obojica sjajni izvođači, ova atraktivna suradnja zasigurno će privući mnogobrojne slušatelje da ih čuju i uživo.

Igoru Geržini na koncertu će se pridružiti još jedna gošća, mlada glazbenica Nina Kraljić, s kojom je ostvario nekoliko festivalskih suradnji.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 50 kn u pretprodaji i 60 kn na dan koncerta, svakim radnim danom i subotom od 20 sati.

(Igor Geržina, Mladen Puljiz; autor: Borislav Pešić)

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.