KOSTIM ZA PAROVE

Preludo: Najveći hit među Halloween kostimima postali su Hailey i Justin Bieber

Noć vještica je tu, a ove godine mnogi su inspiraciju za svoj 'strašni' kostim potražili – među slavnima. Jer u 2023. je najveći trend – oponašanje

profimedia-0800803628.jpg
Foto: profimedia.hr

Na jednu noć postati slavna osoba? Moguće je ako je ta noć- Noć vještica. Pogotovo jer su u trendu kostimi koji su nadahnuti pop kulturom, a najveći je hit kopiranje modnih momenata slavnih koji su obilježili ovu godinu.

Tako je jedan zvjezdani par poslužio kao savršeno nadahnuće za kostim koji će mnogi parovi odjenuti za ovogodišnji Halloween party. TikTok su preplavile objave ljudi koji imitiraju vrlo specifičan trenutak između Hailey i Justina Biebera.

Image
Foto: profimedia.hr

Riječ je neobičnom izdanju slavnog para o kojem se tjednima naveliko raspravljalo na društvenim mrežama.

Naime, krajem kolovoza par se pojavio na zabavi kozmetičkog brenda Rhode Hailey Bieber - u nevjerojatno kontrastnim kombinacijama. Dok je Hailey Bieber bila super sređena u elegantnoj crvenoj kratkoj haljini, crvenim sandalama na petu i pripadajućom torbicom u istoj boji, Justin Bieber je izgledao kao da je upravo ustao s kauča. Nosio je hoodicu s ružičastom šiltericom na kapuljači, kratke hlače za jogging – i na užas mnogih prisutnih – žute crocsice na nogama.

Ovaj nesrazmjer između njih dvoje jedne je silno zabavio, a drugi su oštro kritizirali Justina, predbacujući mu da se nije potrudio srediti za događaj svoje supruge.

No, upravo radi toga ovaj je trenutak postao jedan on najviralnijih pop momenata u 2023. - i kao takav je mnoge inspirirao za Noć vještica. Rezultati su jednostavno urnebesni.

Pogledaj video: Jasmina Kosanović stvara poseban svijet lutaka i ilustracija