Mlađe je slađe

Njima godine nisu bitne: Poznate Hrvatice koje imaju (ili su imale) mlađe partnere

Sve je više veza i brakova u kojima su žene starije od svojih partnera, a takvih odnosa ne manjka ni na našoj domaćoj sceni

PXL_141018_22326805.jpg
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Uvriježeno je mišljenje kako bi muškarac trebao biti stariji od žene s kojom je u vezi, no u današnjim vremenima pravila u ljubavi više ne postoje stoga je jako puno onih parova kod kojih je žena starija od svog partnera.

Image
Godine su samo broj

Mlađe je slađe: Slavne dame koje su puno starije od partnera

Mnogi mlađi frajeri vole starije žene, i to zato jer su zrelije, iskusnije i samopouzdanije. Sve to čini ih zanimljivijim partnericama.  

Kad je riječ o pravoj ljubavi, ona ne poznaje granice niti razlike u godinama. Sve je više veza i brakova u kojima su žene starije od svojih partnera, a takvih odnosa ne manjka ni na našoj domaćoj sceni. Tako je i kod nas jako puno onih slavnih dama koje su svoju sreću u ljubavi pronašle s dosta mlađim partnerima. Neki od ovih parova zajedno su već dugi niz godina, dok su se drugi ipak razišli i otišli svatko svojim putem.

U nastavku smo izdvojile nekoliko poznatih Hrvatica koje su ljubile ili još uvijek ljube mlađe muškarce. One su pravi dokaz da su godine uistinu samo broj!

Žanamari i Mario Perčić

Naša pop pjevačica Žanamari u braku je s mlađim partnerom, basistom Mariom od 2014. godine, a razlika između njih dvoje je 6 godina. Par ima i kćerkicu Gabrielu, a dragocjene trenutke iz svog privatnog života Žanamari često dijeli i na svom Instagram profilu gdje je prati skoro 200 tisuća obožavatelja.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Naša poznata glumica Jelena Perčin i glumac Momčilo Otašević bili su u braku od 2018., a imaju i dvoje djece – sina Jakšu i kćer Mašu. Jelena je od Momčila starija devet godina, a početkom godine, glumica kojoj je ovo bio drugi brak, potvrdila je nagađanja o razvodu.

Senka Bulić i Damir Josipović

Naša talentirana glumica i kazališna redateljica, 59-godišnja Senka Bulić još od 2015. godine je u vezi s bubnjarom Damirom Josipovićem koji je od nje mlađi 18 godina. Par se rijetko kad zajedno pojavljuje u javnosti i ne vole pričati o svojoj vezi, a zbližili su se tijekom rada na predstavi 'Dream of Life' o životu Patti Smith u kojoj je Senka glumila, a Damir svirao.

shimmer fallback

Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić

Godinu dana nakon što se razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića, naša bivša 44-godišnja manekenka objavila je da je u vezi s 12 godina mlađim glazbenikom Vlahom Arbulićem. Mnogi ih smatraju jednim od najzgodnijih parova na domaćoj sceni, a zajedno su od 2014. godine i imaju kćer Luce.

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar

Jedna od naših najuspješnijih glumica, 43-godišnja Zrinka Cvitešić od 2014. godine je u vezi s pet godina mlađim Nikom Kranjčarom, no o svojoj vezi ne žele govoriti u javnosti. Prije toga, glumica je bila s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, dok je Niko bio u braku iz kojeg ima kćer.

Iris Rajčić i Marko Livaja

Bivša manekenka i poznati nogometaš Hajduka vjenčali su se u svibnju 2022. godine, nakon osam godina veze. Par ima dvoje djece, a Iris je od svog supruga starija čak 14 godina. Savršen su primjer para koji dokazuje kako razlika u godinama zaista nije bitna za pronalazak sreće u ljubavi.    

Nina Violić i Milan Marić

Nije poznato je li prekidu presudila razlika u godinama ili pak neki drugi razlozi, no uspješna hrvatska glumica Nina Violić neko je vrijeme bila u vezi sa srpskim glumcem Milanom Marićom koji je od nje mlađi čak 18 godina. Njihova veza trajala je kratko, a Nina je danas u vezi s poznatim glumcem Filipom Šovagovićem.

shimmer fallback

Severina i Igor Kojić

Naša pjevačica Severina i 15-godina mlađi bivši srpski nogometaš Igor Kojić vjenčali su se 2015. godine i činilo se kao da njihovoj ljubavnoj sreći nema kraja, sve dok u kolovozu 2021. godine nisu objavili da se razvode. Prije toga Severina je bila u burnoj vezi s Milanom Popovićem, s kojim ima i sina Aleksandra koji se rodio 2012. godine.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.