Dobitnik laskave titule

Časopis People je i ove godine izabrao najseksi muškarca: I ovaj put na tronu je glumac

People je proglasio najseksi muškarca 2022. godine, a mi smo se prisjetile svih koji su tu laskavu titulu dobili čak dva puta

chrisevans.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Svake godine od davne 1985., časopis People odabere jednog slavnog muškarca i imenuje ga najseksi muškarcem na svijetu. Ta je laskava titula do sad pripala mnogim zgodnim glumcima i pjevačima, a ove je godine pobjedu odnio popularni "superjunak", glumac Chris Evans, najpoznatiji po ulozi Stevea Rogersa, odnosno Kapetana Amerike u Marvelovom kinematografskom svemiru. "Moja će mama biti tako sretna. Ponosna je na sve što radim, ali ovo je nešto čime se stvarno može pohvaliti", rekao je Evans za People nakon što je proglašen najseksipilnijim muškarcem na svijetu 2022. godine.

Image
Seksi do besvijesti!

Znaš li tko su najseksi muškarci na svijetu? Vrijeme je da se prisjetimo

Ove je godine 41-godišnji glumac glumio u Pixarovom animiranom filmu "Svjetlosni", Netflixovom "The Gray Man", a snimio je i tri nova filma za 2023. Osim toga, Evans je na malim ekranima i filmskim platnima već više od dva desetljeća, a sve je počelo 1997. kada se pojavio u kratkom filmu "Biodiversity: Wild About Life!", nakon čega smo ga gledali u tinejdžerskom filmu "Ovo nije glupi film za mlade". A Kapetan Amerika nije bio prvi superheroj kojeg je Evans igrao - još 2005. godine Evans je dobio ulogu Johnnyja Storma, poznatog kao Human Torch, u filmu "Fantastična četvorka". Zanimljivo je i da je Evans skoro odbio ulogu Kapetana Amerike koja ga je toliko proslavila, a mama ga je uvjerila da bi ju trebao prihvatiti - u intervjuu za Esquire 2020. rekla je da se bojao da će izgubiti anonimnost ako prihvati tu ulogu, no na kraju ju je ipak prihvatio.

Osim toga, Evans je veliki fan Disneyja i kao dijete sanjao je o tome da će postati Disney animator, a danas uz ljubav prema Disneyju ne krije ni svoju ljubav prema mjuziklima - veliki mu je san glumiti u mjuziklu. Taj mu se san gotovo ostvario kada je otišao na audiciju za remake mjuzikla "Priča sa zapadne strane" Stevena Spielberga. Priznao je da mu je to najdraži mjuzikl, no nije dobio ulogu jer je, kako su mu rekli, prestar. Evans je, unatoč tome, jedan od popularnijih glumaca današnjice, a sada i vlasnik titule najseksi muškarca 2022.

A prije njega ovu su titulu osvojili i brojni drugi glumci i pjevači, pa smo se ovom prilikom odlučile prisjetiti i ostalih slavnih muškaraca koji su proglašeni najseksipilnijim muškarcima na svijetu, a izdvojile smo one koji su tu titulu odnijeli čak dva puta. Koji je od njih tvoj favorit?

Richard Gere

Glumac Richard Gere, koji nas je osvojio svojim ulogama u filmovima "Oficir i džentlmen", "Zgodna žena" i Odbjegla nevjesta", čak je dva puta odnio titulu najseksipilnijeg muškarca godine. Prvi put to je bilo 1993. godine kada se Gere našao na naslovnici časopisa People sa svojom tadašnjom suprugom Cindy Crawford kao najseksi par na svijetu, a nakon toga 1999. godine, u dobi od 50 godina.

Brad Pitt

Nakon što je briljirao u filmovima "Legenda o jeseni" i "Intervju s Vampirom", glumac Brad Pitt je 1995. krasio naslovnicu časopisa People kao najseksi muškarac godine. No, to nije bio jedini put. Svoju je drugu naslovnicu "zaradio" 2000. godine kada je, osim najseksi muškarcem na svijetu, proglašen i muškarcem milenija.

George Clooney

I zgodni glumac George Clooney dvaput je krasio naslovnicu časopisa People kao najseksipilniji muškarac na svijetu. Prvi puta to je bilo 1997. godine, kada se već proslavio ulogom u seriji "Hitna služba", a drugi put 2006. godine, čime je postao treća slavna osoba koja je dvaput dobila čast da bude najseksi muškarac na svijetu.

Johnny Depp

Od kapetana Jacka Sparrowa u "Piratima s Kariba" do najseksipilnijeg muškarca na svijetu - to se dogodilo Johhnyju Deppu 2003. godine. No, nije stao na tome. Šest godina kasnije, 2009., dvadeset pet godina nakon svog filmskog debija, Johnny Depp ponovno je postao hit među obožavateljima i kolegama i po drugi put osvojio laskavu titulu najseksi muškarca prema časopisu People.