Seksi do besvijesti!

Znaš li tko su najseksi muškarci na svijetu? Vrijeme je da se prisjetimo

Magazin People svake godine bira najseksi muškaraca na svijetu. Rezultat izbora objavit će sutra, a dotad prisjetimo se nekih od pobjednika prijašnjih godina. Naravno da ovo ne pišemo zato da bismo obogatile svoje kvizaško znanje. To nam je samo izlika da uživamo u najzgodnijim frajerima na planeti i to isto priuštimo i tebi

profimedia-0457510574.jpg
Foto: Profimedia.hr

Magazin People od 1985. bira najseksi živućeg muškarca na planeti. Ženska inačica ovog natjecanja ne postoji, no ne žalimo se! S užitkom i nestrpljenjem čekamo da časopis svake godine objavi tko je preuzeo ovu laskavu titulu, a po svemu sudeći ove godine to je glumac Chris Evans. Službene rezultate People će objaviti u utorak, no dobro upućeni izvori na koje se oslanja tabloid Page Six tvrde da je to ovaj ljepotan.

Chris Evans titulom se trebao okititi lani, no upravo u to vrijeme na Instagram profilu slučajno je objavo fotke svog penisa i iste su postale viralne. Digitalna nespretnost i loš timing koštali su ga titule najseksi živućeg muškarca na svijetu, no nadoknadit će propušteno ove godine. Frajer koji bude izabran krasi naslovnicu prestižnog magazina.

Image
Macho ljepotani

Ćelavi i zgodni: Slavni muškarci koji su izgubili kosu, ali ne i šarm

No, treba reći da postoji jedan glumac koji je potpuno nepravedno zapostavljen. Leonardo di Caprio dosad nije osvojio titulu koju daje People, no to nikako e znači da i neće. Sjeti se samo kako je bilo s Oscarom. Di Caprio je čak 12 puta bio nominiran za zlatni kipić, počevši od 1994. i uloge u filmu Što muči Gilberta Grapea.

Nizale su se nominacije, a Oscar mu je izmaknuo i za briljantno ostvarenje u filmu Avijatičar 2005. te za još bolju ulogu u fimu Vuk s Wall Streeta 2015. kada je statuu kući ponio Matthew McCounaughey. Nakon 20 godina karijere i 12 nominacija, DiCaprio je konačno 2016. osvojio Oscar za najboljeg glumca u filmu Povratnik. Ako je suditi po ovome, sigurne smo da će ga i People u godinama koje dolaze proglasiti za najseksi živućeg muškarca na svijetu.

A dok čekamo sutrašnju službenu potvrdu, otkrivamo ti tko se ovom titulom okitio više puta te još pokoji zanimljiv detalj o najseksi muškarcima na svijetu i ovom izboru koji će ti uljepšati dan.

Johnny Depp

Ovaj američki glumac ima ono nešto što mu je priskrbilo najseksi titulu na svijetu dva puta. A zna se, dvaput je dvaput. Tajanstvenost je faktor na koji žene padaju, a Depp ga definitivno ima. Tituli najseksepilnije živućeg muškarca osvojio je 2009. i 2003. godine Te 2009. imao je 46 i "prešišao" je puno mlađeg kolegu Roberta Pattisona te okazao da su godine samo broj.

Brad Pitt

Može li pridjev seksi ići bez Brada Pitta. Ne može. Pitt je sinonim za seksepil pa bi bilo zaista čudno da nije među rijetkima koji su se titulom najseksepilnijeg živućeg muškarca na svijetu okitio dvaput.Prvi put naslovnicu magazina People krasio je 1995., dugokos, plav, predivnih plavih očiju, baš kakvog smo ga znale iz filmova Legenda o jeseni i Intervju s vampirom. Sedam godina kasnije ponovno je proglašen najseksi muškarcem na svijetu. Najponosnija je zasigurno bila njegova supruga Jennifer Aniston s kojom je upravo bio uplovio u bračnu luku.

Image
Foto: Profimedia.hr

George Clooney

Glumac koji je godinama glasio za najpoželjnijeg holvudskog neženju (nakon kratkog braka u kojem je bio početkom devedesetih s Taliom Balsam) pa se na koncu u šestom desetljeću života ipak skrasio uz lijepu pravnicu Amal Alamuddin, također je dvaput izabran za najseksi živućeg muškarca na svijetu. Baš poput svog najboljeg prijatelja, prethodno spomenutog Brada Pitta. Zamisli samo kako je biti u društvu s njima dvojicom… Clooney se titulom okitio 1997., a tad nam je bio poznat po ulozi u seriji Hitna služba. Sigurno se sjećaš, George je glumio dr. Douga Rossa. Drugi put je laskavu titulu ponio 2006. godine.

Richard Gere

Šarmantni glumac također je ovu titulu ponio dvaput. Prvi puta 19993. kada ju je podijelio s tadašnjom suprugom, jednom od najpoznatijih svjetskih modela, Cindy Crawford. Te godine People je odlučio birati najseksi par, no onaj koji su izabrali dogodine se razveo. Magazin se vratio "na početne postavke" i otad bira samo najseksi živućeg muškarca. U toj kategoriji ovaj je glumac odnio pobjedu 1999. godine.

Mel Gibson

Mel Gibson prvi je muškarac koji je ponio ovu laskavu titulu, a po njemu se navodno i nazvala. Bilo je to 1985. godine. Mel je bio mladić od 29 godina. Pripremao se članak o njemu i netko je u redkaciji iskomentirao: "Bože, on je najseksi živi muškarac na svijetu!". Ostalo je povijest.