Pripremi se za more: Poklanjamo tri Biotherm Aqua Super Concentrate

Pripremi se za more: Poklanjamo tri Biotherm Aqua Super Concentrate

Zaboravi na suhoću i sivilo kože, pa čak i na nepravilnosti. Svaki od novih Biotherm koncentrata sadrži spoj inovativnih tehnologija i ugodnih tekstura te dokazano rješava jednadžbu za probleme s kožom u bilo kojem trenutku.

POMLADI kožu pomoću hijaluronske kiseline, podari joj SJAJ zahvaljujući vitaminu C, a za iznimnu ČISTOĆU tu je salicilna kiselina. Odaberi svoj AQUA SUPER CONCENTRATE za prekrasnu kožu u trenu.

AQUA BOUNCE SUPER CONCENTRATE
Uklanja suhoću, zalječuje grubu kožu sklonu ljuštenju, čineći je glađom, čvršćom i podatnijom. Zvijezda među sastojcima je hijaluronska kiselina.

AQUA GLOW SUPER CONCENTRATE
Proizvod krasi tehnologija koja ističe prirodni sjaj i ispravlja neujednačen ten. Glavni sastojak formule je vitamin C.

AQUA PURE SUPER CONCENTRATE
Ovaj brzo djelujući koncentrat spas je za vašu kožu: nepravilnosti i neprirodan sjaj sada su prošlost. Smanjuje proširene pore i nesavršenosti, a rezultat je besprijekoran ten. Airlicium tehnologija u trenu matira kožu i štiti je od prianjanja onečišćujućih čestica, zaglađujući ten sklon izbijanju nepravilnosti.

Sad tri naše čitateljice imaju priliku osvojiti po jedan od Biotherm super koncentrata. Napiši nam u komentarima do 19.7. u podnekoji bi htjela i zašto, a redakcija će odabrati tri najkreativnija odgovora :)

Uskoro ćemo objaviti dobitnice