JOŠ JEDNA DOBRA KNJIGA

Darujemo knjigu 'Vučja djevojčica'

Ovaj tjedan možeš osvojiti roman iz pera Kristin Hannah, uzbudljivu obiteljsku dramu o bezuvjetnoj ljubavi i snazi novog početka

Capture.PNG

Doktorica Julia Cates bila je ugledna dječja psihijatrica dok joj strašna tragedija nije uništila karijeru. Povukla se u rodni grad u državi Washington, gdje sreće neobičnu šestogodišnju djevojčicu koja se neobjašnjivo pojavila iz obližnjih gustih šuma – dijete je to zarobljeno u svijetu nezamislivog straha i izolacije. Za Juliju ništa nije važnije nego spasiti djevojčicu koju je nazvala Alisa. Ali Juliji će biti potrebna pomoć drugih ljudi, uključujući i njezinu sestru koju jedva da poznaje, a i zgodnog liječnika s vlastitim tajnama.

Ono što slijedi ispit je granica Julijine vjere i snage dok se bori da pronađe dom za Alisu… ali i za sebe.

RECENZIJE:

„Uzbudljivo, napeto i potresno… Ako itko zna ispričati priču s velikim srcem, onda je to Kristin Hannah.“ – Luanne Rice

„Neodoljiv roman o bliskosti, moći bezuvjetne ljubavi i snazi novoga početka… Likovi psihijatrice i djevojčice dirljivi su i nezaboravni.“ – Publishers Weekly

O AUTORICI: Kristin Hannah nagrađivana je američka spisateljica romana ljubavne i obiteljske tematike. Sugestivno pripovijedanje, uvjerljivo psihološko portretiranje likova te progovaranje o teškim temama donijeli su joj svjetski uspjeh i omiljenost kod čitatelja. U izdanju Znanja dosad su objavljeni romani Zimski vrt, Boje istine, Posljednji ples leptira, Slavujeva pjesma, Ulica krijesnica, Kao zvijezda u noći, Moja Aljaska i Četiri vjetra.

Ova knjiga može biti tvoja. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do utorka, 14. studenog u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Uskoro ćemo objaviti dobitnice