
Brojne poznate dame rashladile se najboljim sladoledom u gradu u Torterie Macaron

Jučer je u zagrebačkoj slastičarnici Torterie Macaron održano kušanje sladoleda napravljenog prema originalnoj talijanskoj recepturi. Iza ovog vrhunskog sladoleda stoji specijalist slastičar Talijan Giampiero Mele čija se tehnika razlikuje od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice koju svi vole. Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru, pa ga mogu jesti ljudi koji ne podnašaju gluten, kao i oni koji imaju intoleranciju na mlijeko", kaže stručnjak za sladoled. Važno je naglasiti da u pojedinim okusima jagoda, borovnica i mango mogu uživati - i vegani.
Torterie Macaron – tako dobar sladoled!


Direktorica Poliklinike Salvea: Pokretanje jedinstvenih inicijativa u zdravstvu i kako kampanjom 'Ljubav je poljubac, ne hrana' mijenjamo navike

Moć glicerina: Ključni saveznik u svakodnevnoj njezi kože
