Fatalne dadilje

Ovi slavni muškarci uništili su veze i brakove zbog afera s dadiljama

Svi znamo za Judea Lawa i aferu s dadiljom, no taj trend nije ništa novo. Mick Jagger je u 80-ima varao svoju suprugu s dadiljom, a na toj neslavnoj listi mogu im se pridružiti i brojni drugi slavni muškarci

profimedia-0630198494.jpeg
Foto: Profimedia.hr

Razvodi i afere u svijetu slavnih osoba nisu ništa novo, a osobito su skandalozni kada ih uzrokuju dadilje. Samo u proteklih nekoliko godina imali smo prilike svjedočiti aferama usred kojih su zvijezde poput Bena Afflecka ili Gavina Rossdalea uhvaćeni s kućnim pomoćnicama, no to taj trend, čini se, postoji već neko vrijeme.

Image
Bez patnje nema mišića

Sve za ljepotu: Ekstremne fitness rutine slavnih faca

Naime, još 80-ih godina prošlog stoljeća, Mick Jagger je također varao svoju suprugu s dadiljom, a na toj neslavnoj listi mogu mu se pridružiti i brojni drugi slavni kolege. Čini se da je čarima zgodnih dadilja i kućnih pomoćnica zaista teško odoljeti, a jednom kad se prijeđe granica i kad se za aferu pročuje u javnosti, to se pretvara u skandal o kojemu se govori mjesecima, pa i godinama poslije.

U nastavku smo izdvojile devet slavnih parova čije su veze i brakove navodno uništile afere s dadiljama i kućnim pomoćnicama.

Jude Law

Britanski šarmer vjerojatno je među najpoznatijim slavnim frajerima koji su uništili svoje veze zbog dadilje. Davne 2005. dadilja Daisy Wright javno je progovorila o svojoj aferi s Lawom koji je u to vrijeme bio zaručen s glumicom Siennom Miller. Zaruke su razvrgnute, a iako je slavni par kasnije pokušao obnoviti svoju vezu, to im baš i pošlo od ruke. Konačno su se rastali 2011. godine.

Image
Foto: Profimedia.hr

Ben Affleck

Ben Affleck prije J.Lo imao je drugu Jennifer, Jennifer Garner. Sa slavnom glumicom Affleck ima i troje djece, a činilo se da su u sretnom braku sve dok 2017. godine nisu objavili da se razvode. Šuškalo se kako je glavni uzrok njihova razvoda bila Affleckova veza s dadiljom Christine Ouzounian. Ta ista dadilja navodno je stvarala probleme i u braku američkog nogometaša Toma Bradyja.

Image
Foto: Profimedia.hr

Gavin Rossdale

U holivudskim se kuloarima govorkalo kako je dugogodišnja afera Gavina Rossdalea s dadiljom Mindy Mann navodno dovela do njegovog razvoda od pjevačice Gwen Stefani, 2015. godine.

Image
Foto: Profimedia.hr

Ethan Hawke

Američki glumac Ethan Hawke otišao je korak dalje pa je 2008. godine oženio Ryan Shawhughes  - dadilju s kojom je imao aferu tijekom braka s Umom Thurman s kojom dijeli dvoje djece.

Image
Foto: Profimedia.hr

Arnold Schwarzenegger

Bivši američki guverner, poznati glumac i junak brojnih akcijskih filma Arnold Schwarzenegger tijekom svog braka s Marijom Shriver imao je vezu s domaćicom Mildred Baene koja je radila u njihovoj kući dugi niz godina. S njom je dobio i sina kojeg je Mildred rodila samo pet dana nakon što je Arnoldova supruga rodila njihovog sina Christophera. Arnold i Maria bili su u braku od 1986., a njihov razvod okončan je 2021.

Image
Foto: Profimedia.hr

Mick Jagger

Legenda rock glazbe i pjevač slavnih Rolling Stonesa na glasu je kao veliki zavodnik, a tijekom svog burnog života imao je brojne veze. Ženio se dva puta, a ima osmero djece s pet različitih žena. Od 1971. do 1978 . godine bio je u braku s manekenkom Jerry Hall, a navodno ju je varao s dadiljom Claire Houseman koja je Stonese pratila na jednoj od njihovih glazbenih turneja.

Image
Foto: Profimedia.hr

Stephen Belafonte

Mel B je poznata je kao članica legendarnih Spice Girls, a tijekom ružne brakorazvodne parnice 2017. godine optužila je svog bivšeg supruga Stephena Belafontea da ju je varao s dadiljom. 

Image
Foto: Profimedia.hr

Joe Piscopo

Glumac i komičar uhvaćen je kako vara svoju suprugu Nancy Jones s dadiljom Kimberly Driscoll, koju je kasnije i oženio. Piscopo i Driscoll bili su u braku devet godina.

Image
Foto: Profimedia.hr

Robin Williams

Slavni holivudski komičar kojije tragično preminuo Robin Williams rastao se od svoje supruge Valerie Velardi i to zbog afere koju je imao s dadiljom Marshom Garces, koju je potom i oženio i bio s njom u braku čak 19 godina.

Image
Foto: Profimedia.hr