Bez patnje nema mišića

Sve za ljepotu: Ekstremne fitness rutine slavnih faca

Celebovi po mnogo toga svojim životima odudaraju od "običnih" ljudi, pa tako nije čudno ni da su njihove fitness rutine ponekad posve nepojmljive većini. Danas ti otkrivamo koji to celebovi vježbaju stalno, ekstremno i strastveno.

profimedia-0690415500.jpg
Foto: Profimedia

Holivudski standardi ljepote, vječne mladosti i uvijek utegnutog izgleda ne štede nikoga - ni žene ni muškarce svijeta show businessa. Od žena se očekuje da budu vječno mlade, vitke i mišićave, a od muškaraca isto - samo u nešto manjoj mjeri. Pa ipak, jasno je da su pritisci na celebove golemi. I dok neki tako posegnu za čarima estetske kirurgije ne bi li si priskrbili vječnu mladost, drugi se pak odlučuju za fitness rutine i dijete koje u najmanju ruku možemo opisati kao ekstremne.

Image
Uvrsti ih u fitness rutinu

Na prirodan način do bujnijeg dekoltea: Vježbe za podizanje grudi

U nastavku ti tako otkrivamo neke detalje i fitness navike pet celebrity frajera i dama, a koji nas svojim tijelima bacaju u trans. Iako se može činiti da je to što rade dosta intenzivno i ekstremno, trud im se svakako isplati.

Jennifer Lopez

Najslavnija latino diva svijeta, Jennifer Lopez, odavno je znana kao velika ljubiteljica fitnessa i ekstremnih rutina vježbanja. Svoje utegnuto tijelo J.Lo obožava pokazivati na društvenim mrežama, a definitivno se nema čega sramiti – izgleda kao da ima najmanje 30 godina manje. Naime, Jennifer ne pije alkohol,  svaki dan spava najmanje 8 sati, a svaki dan ima i privatne treninge koji uključuju plesne kardio treninge za kondiciju i vježbe snage s utezima, a kojima može zahvaliti za svoje savršeno definirane trbušnjake.

Khloe Kardashian

Još jedna dama na našoj listi celebova ekstremnih ljubitelja vježbanja je i Khloe Kardashian. Khloe je dugo bila nazivana „ružnim pačetom“ Kardashian klana i zbog toga je ozbiljno patila njezina psiha, pa je zato u jednom trenu odlučila zlim jezicima stati na kraj i posve transformirati svoje tijelo. Krenula je u teretanu dva puta na dan – ujutro sat vremena intenzivnog kardija, a popodne dva sata vježbi snage. Uz to, promijenila je svoj način prehrane, a danas izgleda božanstveno. Toliko dobro da mnogi misle kako dio njezine transformacije nije mogao proći bez uplitanja estetske kirurgije...

Zac Efron

Prvi frajer na ovoj našoj listi je Zac Efron. Efron se proslavio u „High School Musicalu“ još kao klinac sa šiškicama preko čela, a iako je zahvaljujući svom lijepom licu oduvijek bio seks idol, danas izgleda muževnije i seksepilnije no ikad. Naime, kako je odrastao tako je Zac postajao sve opsjednutiji svojim tijelom i definicijom mišića – koja je danas besprijekorna. Zac danas tako vježba svaki dan u tjednu, a privatni mu trener slaže posebne setove vježbi koje se temelje na vježbama stabilizacije kora, balansa, snage i izdržljivosti. Glumac tako često vježba dva puta na dan, sveukupno oko 4 sata, kako bi njegovo tijelo izgledalo ovako kako izgleda – savršeno.

Chris Pratt

Chris Pratt je prošao razne faze kada je riječ o izgledu – od popularnog „dad bodayja“ došao je do isklesanog tijela superjunaka. Naime, za svoju ulogu u filmu „Guardians of the Galaxy“ je morao izgubiti oko 25 kilograma u šest mjeseci, pa su mu treninzi postali blago rečeno intenzivni. Kako bi se riješio masnih naslaga, Chris je vježbao yogu i dizao utege, a imao je i duge sesije kardio treninga. Također, vježbao je kao da se priprema za natjecanja u triatlonu – i tako svaki dan u tjednu. Danas je njegovo tijelo san snova mnogih žena.

Kate Hudson

Glumica Kate Hudson oduvijek je bila strastveno zaljubljena u sport, a danas ima i vlastiti brend sportske odjeće. Ova uspješna holivudska dama je nakon rođenja svog drugog djeteta 2011. odlučila vratiti se u formu rekordnom brzinom – pa je tako vježbala čak 6 sati na dan! Njezina fitness rutina sastoji se od kombinacije kardio treninga i yoge, za snagu. Iako više ne provodi baš pola dana u teretani, ipak svaki dan tri sata odvaja za različite tipove treninga. Tako tijekom tjedna kombinira plesne sate, yogu, kardio i HIIT treninge, a sve ne bi li se i u 5. desetljeću života pohvaliti linijom koja obara s nogu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.