Težak zadatak

Muke po vozačkom ispitu okusile su i ove slavne face: Selena Gomez položila je iz 20 puta

Neke su slavne osobe, iako jako talentirane u svom poslu, imale muku s dobivanjem vozačke dozvole

profimedia-0609090566.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Gotovo svaka odrasla osoba danas ima položen vozački ispit, a većina nas svoju svakodnevicu ne može zamisliti bez automobila.

Image
Njihova priča nije imala sretan kraj

Slavni parovi koji su prekinuli nakon više od 20 godina zajedničkog života

Ipak, nismo svi jednako talentirani za vožnju. Neki su uspjeli položiti svoj vozački ispit iz prve, a drugi pak su se morali malo više potruditi da bi dobili svoju vozačku dozvolu. Sve to vrijedi i za celebritije. Samo zato što su slavni, to ne znači da su im ispitivači progledali kod prste jer vožnja automobila nije šala. Zahtijeva ozbiljnost, predanost i znanje.

Neke zvijezde, iako jako talentirane u svom poslu, imale su muku s dobivanjem vozačke dozvole. Popis slavnih osoba koje nisu iz prve uspjele položiti vozački ispit donosimo u nastavku.

Foto: Instagram

Selena Gomez

Talentiranoj glumici i pjevačici vožnja baš i nije jača strana, a navodno je na vozačkom ispitu pala čak nevjerojatnih 20 puta. Tu informaciju jednom prilikom je podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama, a tada je istaknula kako je to najčudnija stvar koja joj se dogodila u životu.

Emma Roberts

Ni mladoj glumici Emmi Roberts vožnja baš ne ide od ruke, a na ispitu je pala jer je zaboravila stati na semaforima, što je zaista nezgodno. Pokušavala je položiti vozački ispit od svoje 15. godine, no uspjela je tek nakon što je navršila 18 godina.

Jaden Smith

Kad je prvi put pao na vozačkom ispitu, mladi reper Jaden Smith uživo se javio na svom Instagramu i zaprijetio da će napustiti Los Angeles. Bio je prilično frustriran što nije uspio dobiti vozačku dozvolu.

Austin Mahone

Informaciju o svom neuspjehu na polaganju vozačkog ispita mladi pjevač podijelio je na Twitter profilu i činilo se kao da je prilično posramljen radi toga.

Zayn Malik

Zayn Malik bio je posljednji član benda One Direction koji je dobio vozačku dozvolu. Njegov  san da vozi automobil i pjeva nije se ispunio sve dok si nije dao drugu priliku za polaganje vozačkog ispita. Nakon što je pao prvi put, bio je prilično frustriran što će opet morati prolaziti kroz tu 'muku'.

Carey Mulligan

Glumica Carey Mulligan tek je 2017. išla polagati vozački ispit i to samo zator jer je morala snimiti scene vožnje u filmu. Vozačku dozvolu dobila je tek kad je bila trudna, a mediji su se raspisali o tome kako je imala problema s polaganjem vozačkog radi anksioznosti i trudnoće pa nije mogla opušteno voziti.

ASAP Rocky

Slavni pjevač ima svog osobnog vozača koji ga vozi gdje god poželi, a prilikom jednog intervjua ASAP Rocky priznao je da još uvijek ne zna voziti. Na vozačkom ispitu pao je nekoliko puta.

Kate Beckinsale

Poznata britanska glumica svoju vozačku dozvolu dobila je tek u odrasloj dobi. Priznala je medijima kako pismeni vozački ispit nije uspjela položiti prvi puta, no danas ju često možemo vidjeti za volanom.

Robert Pattinson

Glumca Roberta Pattinsona u filmovima smo često mogli vidjeti za volanom, no otkriveno je kako je vozački ispit položio tek iz trećeg pokušaja. To mora da je bila treća sreća!

Meghan Trainor

Meghan Trainor je na svom Instagramu objavila kako je uspjela položiti pismeni vozački ispit tek iz drugog pokušaja, a tom je prilikom istaknula kako neka pitanja na ispitu baš i nisu lagana te zahtijevaju vježbu i praksu.