Image
Foto: Profimedia.hr
Jake Gyllenhaal
Foto: Profimedia.hr

Jake Gyllenhaal

Od kose preko brade pa sve do prsiju, Jake Gyllenhaal pravo je oličenje muškosti. Slavni glumac već godinama vješto prkosi trendovima golišavih frajera i izgleda uistinu jako privlačno.

Hugh Jackman
Foto: Profimedia.hr

Hugh Jackman

Slavni holivudski glumac i zvijezda 'Hulka' i 'X-Mena' žena privlači upravo radi svoje muževnosti. Dlake na prsima nezaobilazan su dio njegovog mačo looka, a to nam je više puta pokazao i na crvenom tepihu.

John Legend
Foto: Profimedia.hr

John Legend

Popularni glazbenik i dobitnik Grammyja tijekom godina je često mijenjao imidž. Na dodjeli BET Awardsa 2019. godine pojavio se u šarenoj košulji s gumbima koja je suptilno razotkrila njegova dlakava prsa.

Josh Lucas
Foto: Profimedia.hr

Josh Lucas

Popularni američki glumac Josh Lucas lijepih plavih očiju žene osvaja svojim šarmom, ali i muževnošću. Dlakava prsa postala su njegov zaštitni znak pa ga često možemo vidjeti kako ih s ponosom pokazuje.

Adrien Brody
Foto: Profimedia.hr

Adrien Brody

Holivudski ljepotan i oskarovac Adrien Brody miljenik je mnogih žena i još jedan od slavnih frajera koji nisu podlegli metroseksualnim trendovima. Na crvenom tepihu često smo imale prilike vidjeti ga s otkopčanom košuljom ispod koje su se jasno nazirala njegova dlakava prsa.

Shawn Mendes
Foto: Profimedia.hr

Shawn Mendes

Kad je riječ o pripadnicima mlađih generacija, teško je pronaći onog muškarca koji se može pohvaliti muževnim izgledom. Međutim, 24-godišnji kanadski pjevač Shawn Mendes svima je jasno dao do znanja da su dlake i dalje IN.

Jude Law
Foto: Profimedia.hr

Jude Law

Britanski glumac Jude Law na glasu je kao veliki zavodnik i srcolomac, a tajna njegovog šarma krije se njegovoj plavoj kosi, prodornom pogledu i – dlakavim prsima.

Ed Westwick
Foto: Profimedia.hr

Ed Westwick

Engleskog glumca Eda Westwicka najviše pamtimo po ulozi Chucka Bassa u teen seriji 'Tračerica', a otkopčane košulje i dlakava prsa već su godinama dio njegovog frajerskog imidža.

Sean Connery
Foto: Profimedia.hr

Sean Connery

Legendarni škotski glumac Sean Connery proslavio se ulogom Jamesa Bonda u istoimenom filmskom serijalu, a upravo smo u tim filmovima često imale priliku vidjeti njegova poprilično dlakava prsa.

Henry Cavill
Foto: Profimedia.hr

Henry Cavill

Britanski ljepotan koji se proslavio ulogom Supermana pravi je primjer mišićavog mačo muškarca. Sklon je promjenama imidža pa je tako neko vrijeme nosio i brkove, a često s ponosom pokazuje i svoja dlakava prsa.

Dlakavost (ni)je seksi

Top ili flop? 10 slavnih frajera koji s ponosom pokazuju svoja dlakava prsa

Nekada je uklanjanje svih dlačica s tijela bilo rezervirano samo za žene, no posljednjih godina trendovi su se značajno promijenili pa tako danas imamo i sve veći broj muškaraca koji se redovito depiliraju. Ne tako davno, dlakava prsa smatrala su se znakom muževnosti, no s novim metroseksualnim trendovima sve veći broj pripadnika muškog spola želi imati tijelo bez ijedne dlačice. Takvi su trendovi osobito popularni među sportašima, ali i slavnim muškarcima koji vole imati glatka prsa. Međutim, ima i onih frajera koji i dalje njeguju 'mačo imidž' te se ne srame svojih dlakavih prsa. U galeriji u nastavku izdvojile smo samo neke od holivudskih ljepotana koji su odlučili prigrliti svoju muževnost i pokazati da je prirodno ipak najbolje.

M.G.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.