NOVA OMILJENA OBITELJ

'Vrijeme je za seks'! Češki fenomen o sazrijevanju stiže na RTL-ovu platformu Voyo

Na RTL-ovoj streaming platformi Voyo od 1. prosinca bit će dostupna češka serija 'Vrijeme je za seks' televizijske kuće TV Nova iz Praga, sestrinske televizijske kuće, članice CME grupe, koja je snimana ekskluzivno za njihovu platformu Voyo

VOYO, Vrijeme je za seks.png

'Vrijeme je za seks' serija je za cijelu obitelj koja u deset epizoda na humorističan i iskren način otvara brojne važne probleme s kojima se susreću današnji tinejdžeri, ali i njihovi roditelji, a bez obzira na dob gledatelja, u ovim obiteljskim trzavicama, tipičnim situacijama, školskim nepodopštinama, ljubavnim odnosima, iskrenim prijateljstvima i teškim odlukama moći će se pronaći baš svi.

Serija prati život 15-godišnjeg Adama Anenskog, naizgled tipičnog tinejdžera koji živi s mamom Juditom, tatom Michalom, sestrom Emom i bakom Gretom.  Adam je do sada razmišljao samo o plesnoj karijeri, školi, djevojkama, i vrlo nespretno otkrivao sve što ga zanima o seksu... Ali jedno šokantno priznanje njegova oca Adamov život i život njegove obitelji okrenut će naglavačke!

Osim iznenadnih obiteljskih problema koje nastoji procesuirati i shvatiti, Adam se nosi s brojnim nedaćama tipičnih tinejdžera – nesretno je zaljubljen, zajedno s najboljim prijateljima u školi upada u brojne nevolje, organizira tulume, osvaja djevojke, doživljava razočarenja,... Iako sve više gubi interes za bavljenje plesom, stvari se mijenjaju kad mu trener dodijeli novu partnericu, tajanstvenu, ali ambicioznu i vrlo popularnu djevojku koja se doseli u njihov gradić.

Redatelji serije su Jan Bártek i Karolína Zalabáková, koja je uz Matěja Randára zaslužna i za scenarij. Seriju je producirala kompanija Cinebonbon, a kreativna producentica za Voyo bila je Marta Fenclová.

Autori serije istaknuli su kako im je glavni cilj bio pozabaviti se temom odnosa, bilo ljubavnim, prijateljskim ili obiteljskim, jer na kraju dana, upravo oni na nas najviše utječu i oblikuju nas.

''Našom serijom željeli smo na humorističan i zdravo ciničan način pokazati da će svi problemi i nedaće s vremenom proći te da seks, ljubavne veze i sve stvari povezane s njima mogu biti jako komplicirane, ali tu su prvenstveno da nam donesu radost. Naši likovi stalno su u nekoj vrsti natjecanja – tko će od njih odrasti prvi. No na kraju dana, svi oni odlaze u svoje dječje sobe, razmišljajući o važnim prekretnicama u njihovim životima; kad će prvi put imati dečka ili curu, kad je vrijeme za prvi seks, i najvažnije, kad će postati sigurni u sebe'', poručuju.

Serija je premijerno prikazana u ožujku ove godine na platformi Voyo češke TV Nove, a nakon sjajnih reakcija publike najavljena je i druga sezona!

Uz poznate češke glumce, poput Petre Buckove, Jana Révaia, Jane Svandove, Sáre Korbelove, serija je predstavila i brojna nova mlada lica koja su gledatelji odmah zavoljeli. Primjerice, glavni lik Adama utjelovio je talentirani Maximilian Kocek kojemu je ovo bio televizijski debi!

''Svi mi kroz život se susrećemo s raznim situacijama od kojih su neke još uvijek tabu teme. Ipak, svaka obitelj doživjet će barem neku od njih! Kad likovi serije dožive neku od takvih situacija, ne patimo s njima nego im se smijemo. Ipak, ne ismijavamo ih jer su nam intimno te situacije itekako poznate!'' istaknula je Petra Buckova, koja u seriji tumači Juditu, majku glavnog lika.

''Od samog početka serije vidimo da savršena obitelj ne postoji! Svaka obitelj suočava se sa svojim problemima. Ali ova naša obitelj sumira probleme svih generacija. Bilo da se radi o djeci, mladima, roditeljima, ljubavnicima, bakama i djedovima, svi imamo probleme. Možemo reći da je naša televizijska obitelj tipično netipična!'' ističe i Jan Révai.

Serija 'Vrijeme je za seks' te sve dogodovštine Adama i njegove obitelji dostupne su na RTL-ovoj streaming platformi Voyo od 1. prosinca! U novoj epizodi gledatelji će moći uživati svaki dan, i to bez reklama, a platforma Voyo dostupna je na svim pametnim uređajima.