Pogled sve otkriva

Ogledalo duše: Boja očiju koja ti se najviše sviđa otkriva po čemu si posebna

Ovaj zabavan vizualni test otkriva tvoju dominantnu osobinu. Jedino što moraš jest pogledati sliku u tekstu i odabrati boju očiju koja ti se najviše sviđa…

andriyko-podilnyk-uWyD_My2c2A-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Što prvo uočiš kad nekoga vidiš? Odjeću, osmijeh, držanje…? Ili oči? Kaže se da su oči ogledalo duše. Iz pogleda najčešće uspijemo shvatiti kad nam netko laže, ali i kad je iskreno sretan. Sigurno znaš nekoga kome se, kad se smije, cakle oči i to je nevjerojatno lijepo. To je nešto što ne može proći nezapaženo.

Image
Ogledalo duše

Od karaktera do ponašanja: Što boja očiju otkriva o tvojim navikama?

I baš zato što oči toliko toga otkrivaju, pronašle smo jedan zabavan test. Fotografija ispod prikazuje sedam različitih boja očiju. Kratko ih pogledaj, a ona koja ti se najviše svidi, otkriva kakva ti je osobnost, odnosno što kod tebe prevladava.

Image
Foto: Profimedia.hr

U nastavku doznaj rezultate!

POGLEDAJ VIDEO: Kako pravilno izvesti plank?

Ako ti se na fotografiji najviše sviđaju crne oči

Image
Foto: Profimedia.hr

Odmah su te privukle crne oči? U tom slučaju vjerojatno si trenutno zabrinuta, ali si ustrajnog duha. Možda te muče financijski problemi ili pak imaš problema u vezi. Moguće je i da se nisi pomirila s traumatičnim događajima pa to utječe na tvoju svakodnevicu. Život ti je trenutno buran i pun stresa, no svejedno 'žariš' i 'pališ'. Bez obzira na sve kroz što prolaziš, zadržavaš optimizam i odvažno koračaš. Znaš da život nije med i mlijeko, no stvari koje te sada muče uskoro bi se trebale posložiti. Bit ćeš ponosna na sebe.

Ako ti se na fotografiji najviše sviđaju smeđe oči (druge s lijeva)

Image
Foto: Profimedia.hr

Najljepše su ti smeđe oči, druge s lijeve strane? U tebi prevladava filozofski duh. Nije ti važno materijalno, ne zanimaju te ležerne i trivijalne teme nego u svemu tražiš dublje značenje. Voliš analizirati i propitkivati te nastojiš širiti spoznaje. Rasprave s prijateljima jedna su ti od najdražih aktivnosti.

Ako ti se na fotografiji najviše sviđaju plave oči

Image
Foto: Profimedia.hr

Plave oči jedne su najupečatljivijih pa ne čudi ako su te baš one 'osvojile' na ovoj fotografiji. Ako si ih odabrale, tobom pršti vedar duh. Ne samo to: strastvena si oko svega što radiš te si predana poslu. Kao rođena si za rukovodeće pozicije na kojima ćeš pokazati svoje sposobnosti, upravljati timom te projektima. Ono što zamisliš nastojiš i ostvariti.

Ako ti se na fotografiji najviše sviđaju oči boje lješnjaka

Image
Foto: Profimedia.hr

…obožavaš pomagati drugima, puna si empatije i strpljenja. Odlična si u komunikaciji s ljudima te sitnicom svima nastojiš uljepšati dan. Stoga se uključuješ u humanitarne akcije ili ih sama organiziraš. Nastojiš biti kotačić promjene – i to ti polazi od ruke.

Ako ti se na fotografiji najviše sviđaju jantarne (amber) oči

Image
Foto: Profimedia.hr

tobom prevladava snažna intuicija. Imaš istančan predosjećaj kad će stvari dobro završiti, ali i kad će poći loše. 'Čitaš' ljude kao od šale te uvijek pogodiš kakav je tko. Vjeruješ si, a i drugima rado daješ dobre savjete. Što kažeš, to se i obistini.

Ako ti se na fotografiji najviše sviđaju zelene oči

Image
Foto: Profimedia.hr

Vedrog si duha i sretan je onaj tko se nađe pored tebe. Svima pristupaš s razumijevanjem i empatijom i ljudi ti vjeruju. Osjećaju se slobodni povjeriti ti se jer znaju da ih nećeš osuditi. Stoga ti se lako otvaraju. Predodređena si za poslove koji uključuju rad s ljudima, a ponajviše ugroženim društvenim skupinama. I onima kojima treba pomoći.

Ako ti se na fotografiji najviše sviđaju sive oči

Image
Foto: Profimedia.hr

Sive su oči zadnje u donjem redu, a ako su ti one favorit, tajanstvena si duša. Vjerojatno si introvert koji cijeni svoje vrijeme te uživa u vlastitom društvu ili društvu šačice odabranih. Baš i ne voliš s drugima dijeliti brige i probleme nego ih radije držiš za sebe. Pomno odabireš što ćeš reći prijateljima i poznanicima jer smatraš da nitko ne mora znati previše o tebi.