ČETVRTA SEZONA

Večeras se prva udaje Slovenka Tina: 'Mislim da me čeka ljubav u Hrvatskoj!'

Večeras počinje četvrta sezona sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu', a za koga će se udati atraktivna Tina - ne propustite pogledati u 21.15 na RTL-u!

Iva i Sanela na djevojackom.PNG
Foto: RTL

Samci sa svih strana Hrvatske i svijeta stižu u četvrtu sezonu sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' kako bi si pokušali pronaći srodnu dušu.

„Mislim da me čeka ljubav u Hrvatskoj i da će ovaj show definitivno promijeniti neke stvari u mom životu“, rekla je 30-godišnja Tina iz Kopra koja će danas prva upoznati svog supruga.

„Treba imati dobru energiju, bilo bi super da bude zgodan, ali nikad zbog izgleda nisam nekome zatvorila vrata“, rekla je specijalistica za marketing svoje želje o supružniku. Njezina je kuma dodala da taj netko treba imati puno samopouzdanja te da bi trebali imati puno toga zajedničkog.

No prije nego što počnu s obredima vjenčanja, ovogodišnje mladenke i mladoženje zabavit će se na djevojačkoj i momačkoj zabavi, kada će se malo bolje upoznati i jedni od drugih doznati što očekuju od showa.

Image
Foto: RTL

„Mislim da sam spreman za brak. Spreman sam možda i za djecu, ali ako se poklopi pravi trenutak s pravom osobom. Ljubav se jednostavno mora dogoditi. Kada se dogodi, vjerujem da osjetimo da je ona prava“, rekao je 28-godišnji radijski voditelj i pjevač Alen dok je 34-godišnji Šibenčanin Lovre konkretniji: „Ovo vidim kao zadnju šansu. Povukao sam se, družim se s uskim krugom ljudi i u samoći je najbolje, najmanje zlo.“

Stručnjaci će im se također pridružiti na njihovim zabavama kako bih ih ohrabrili prije vjenčanja te im još jednom naglasili da ne trebaju imati prevelika očekivanja, nego da sebi i osobi s kojoj će se vjenčati daju priliku da se dobro upoznaju prije bilo koje važne odluke. „Što zaslužujemo to ćemo i dobiti. Kako zračimo, tako i privlačimo“, zaključio je Lovre.

Kako će izgledati prvi susret mladenaca u bajkovitoj Istri i hoće li se svidjeti jedno drugome - ne propustite pogledati u prvoj epizodi 'Braka na prvu' u 21.15 na RTL-u!

Image
Foto: RTL