RTL POMAŽE DJECI

U ovogodišnjoj kampanji 'Budi mi prijatelj' prikupljeno je 156.450,07 eura!

Cijela je Hrvatska još jednu godinu zaredom pokazala svoju velikodušnost i jedinstvo kada je potrebno pomoći onima najranjivijima –  tijekom studenoga i prosinca donirano je ukupno 156.450,07 eura!

hvala-manje.jpg

Humanitarna udruga ''RTL pomaže djeci'' i ove je godine organizirala svoju tradicionalnu humanitarnu kampanju ''Budi mi prijatelj'', a zahvaljujući svima vama uspješno je nastavljena misija pomaganja mališanima diljem Lijepe Naše.

U TV spotovima tijekom studenoga i prosinca predstavljena su četiri projekta za koje su se tijekom ovogodišnje kampanje primarno prikupljala novčana sredstva, a koji će uskoro biti i realizirani.

Cijela je Hrvatska još jednu godinu zaredom pokazala svoju velikodušnost i jedinstvo kada je potrebno pomoći onima najranjivijima –  tijekom studenoga i prosinca donirano je ukupno 156.450,07 eura!

Vaša dobrota i veliko srce osigurali su obnovu prostorije za terapiju i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju udruge Kas u Sisku, koja je potpuno uništena u poplavi, kao i obnovu i opremanje multifunkcionalne sobe za terapiju u  Specijalnoj Bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama ”Goljak”, u koju dolaze mališani iz cijele Hrvatske.

Zbog vaše nesebične pomoći Klaićeva bolnica dobit će visoko sofisticirani uređaj za respiraciju i ventilaciju pacijenata dječje dobi različitih dobnih skupina, koji će svojom tehnološkom kvalitetom maksimalno štititi pluća i pružiti najveću moguću razinu kvalitete zdravstvene skrbi. Monitor za transkutano mjerenje plinova u Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” smanjit će broj agresivnih pretraga te osigurati malenim pacijentima s intenzivne što bezbolnije liječenje.

Hvala svim ljudima velikog srca koji su nesebično okrenuli broj 060 9007 (cijena poziva 0,83 EUR s PDV-om), kao i svim građanima i tvrtkama koji su svoje donacije uplatili na žiro-račun Udruge ili donirali online karticom direktno putem internetske stranice Udruge.  Zbog vas će brojna djeca diljem Hrvatske dobiti priliku za zdravije, ljepše i bezbrižnije djetinjstvo!