Brak na prvu

U finalu će eksperti secirati odnos Lorene i Stefana: 'Čekali smo da kažeš kako se osjećaš bez osmijeha i bez poliranja'

Nastavlja se veliko finale treće sezone, a preostali parovi morat će pogledati svoje priloge te se suočiti s ostalim kandidatima, ekspertima, ali i sa samim sobom.

Brak na prvu - Lorena i Stefan.JPG

Marko i Miljana komentirat će svoj dolazak usred eksperimenta te otkriti kako su se osjećali među ostalim parovima, a ona će priznati zašto ju je Marko na okupljanju malo razočarao.

''Nije htio danas ni da sjednem pored njega. Potpuno neki drugačiji odnos'', izravno će kazati.

Za vrijeme njihovog razgovora, na poziv ekspertice Ive, u raspravu će se uključiti i Manuela, a njezin će odgovor razljutiti Tihomira pa će je ponovno pred svima nazvati manipulatoricom.

Andrea i Marko također će sjesti na kauč, a jedna će prikazana scena iz priloga posebno iznervirati Andreu koja neće kriti svoju ljutnju pa će se čak suprotstaviti ekspertima.

No posebno zanimanje eksperata izazvat će odnos Lorene i Stefana pa će od njih tražiti dodatna objašnjenja zašto toliko inzistiraju na opisivanju svog odnosa kao zajedničkog dogovora.

''Kad sam s tobom, meni osjećaj energije padne'', poručit će mu Lorena, a ni Stefan joj neće ostati dužan.

''Čekali smo da kažeš kako se osjećaš bez osmijeha i bez poliranja'', bit će zadovoljni eksperti.

Što su im to Lorena i Stefan otkrili, jesu li od njih uspjeli izvući pikanterije i iskrena priznanja te kako je završio posljednji razgovor s parovima, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u velikom finalu 'Braka na prvu'.