Tko bi rekao?

Visina nije bitna: Ovo su najniže holivudske zvijezde

Samo iz gledanja nekoga na TV-u ili u filmu može biti teško procijeniti koliko je zapravo visok - pogotovo zato što postoje jednostavni trikovi kojima se lako mijenja percepcija visine. Kada bi srela neku od ovih 15 zvijezda na ulici, mogla bi se iznenaditi njihovim niskim stasom u stvarnom životu

najniže zvijezde.jpg
Foto: Profimedia

Slavne žene i muškarci su odvažni, zgodni i talentirani - ali je li visina ključ njihova uspjeha? Iako nedostatak visine ima svoje prednosti i nedostatke, pokazalo se da biti nizak u Hollywoodu i nije tako velika stvar. Neka od najvećih imena u svijetu slavnih nisu dopustili da njihova visina utječe na njihove karijere, baš kao što nitko, uostalom, to ne bi trebao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Nije sve u centrimetrima

Visina ni(je) bitna: 10 slavnih žena koje su više od svojih partnera

Dok se na ekranu omiljene slavne osobe mogu činiti višim od života, izvan ekrana su često upravo suprotno. Bilo kroz filmsku magiju, visoke pete ili dobru staru igru perspektive i kut snimanja, neka od najvećih imena Hollywooda često uspiju ispuniti ekran - pothvat koji je u suprotnosti s njihovim manjim stasom u stvarnom životu.

Image

Kako bismo ilustrirale koliko perspektiva može promijeniti stvari, izdvojile smo 15 slavnih žena i muškaraca koji su iznenađujuće niski.

1/15