EKSPRESNE ELIMINACIJE

Nova napeta večera i nikad uzrujaniji chef: Tko večeras napušta 'Hell's Kitchen Hrvatska'?

Jesu li timovi uspjeli dovršiti novi servis, tko napušta show i što će sve chef poručiti kandidatima na kraju dana, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u 'Hell's Kitchenu'!

HK - plavi tim.PNG
Foto: RTL

Petak u 'Hell's Kitchenu' znači samo jedno – na rasporedu je novi servis, ali i eliminacije. Četiri nova kandidata ušla su u show i žele dati sve od sebe da se dokažu, a timovi, s druge strane, svaku večeru doživljavaju krajnje ozbiljnom pa će pripreme i međusobno bodrenje trajati od samog jutra.

''Komunikacija bi mogla biti bolja, čini mi se, Mauro mi se čini kao individualac'', komentirat će novi kandidat Viktor svoje plavce.

Vehid će, s druge strane, mirnim tonom pridošlicama objasniti što mogu očekivati od servisa, a Anel i Milena bit će prezadovoljni što su pripali upravo crvenima.

''Još se nije uspjelo dogoditi da oba tima završe večeru... A trebali bi! Zbrojite se, to je poanta svega'', upozorit će Gretić timove.

Po dolasku u kuhinju činit će se da timovi sve imaju pod kontrolom, no kad se vrata kuhinje otvore, vrlo će se brzo pokazati da će nepažnja i nekomunikacija nekolicinu dovesti do pogrešaka.

Mauro će nadzirati Viktora i ispravljati njegov rad, a s druge strane zida, Marjana će iznervirati dio crvenog tima svojim neprestanim pitanjima.

U jednoj će kuhinji potpunu pomutnju izazvati – koromač! ''Snađi se!'' vikat će nikad uzrujaniji chef, a jedan će se kandidat čak spustiti i do gostiju kako bi im objasnio kriznu situaciju u kuhinji.

Chef Gretić posebno će pratiti kuhanje jedne kandidatkinje koja će nizati grešku za greškom. ''Zamolila sam da se zemlja otvori, ali to se, nažalost, nije dogodilo!'' poručit će ona u nervozi.

Dan prepun uzbuđenja, ali i pogrešaka oba tima završit će novim eliminacijama koje će chef Gretić odraditi nikad brže. ''Skini bluzu i izađi iz Hell's Kitchena, odmah!'' kazat će u samo jednoj rečenici i izazvati veliko iznenađenje prisutnih.

Jesu li timovi uspjeli dovršiti novi servis, tko napušta show i što će sve chef poručiti kandidatima na kraju dana, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati u 'Hell's Kitchenu'! Nova epizoda dostupna je i na streaming platformi Voyo 24 sata unaprijed.

Image
Foto: RTL