PROLJEĆE NA RTL-U

Televizijska zabava u savršenim sljedovima! RTL-ovu proljetnu shemu odobrio i chef Tom Gretić

Nakon rukometnog ludila koje je zavladalo Hrvatskom, RTL predstavlja proljetnu shemu koja donosi domaće izdanje prestižnog svjetskog formata - 'Hell's Kitchen Hrvatska', četvrtu sezonu popularnog 'Braka na prvu' te nastavak avantura obitelji Stošić i Romić u televizijskom hitu 'San snova'

Brak na prvu.jpg
Foto: RTL

RTL-ova proljetna shema gledatelje vodi kroz najiščekivaniji televizijski show godine, četvrtu sezonu uzbudljivog sociološkog eksperimenta, ali i nove avanture junaka dramske serije 'San snova'.

Uvertira u RTL-ove premium sadržaje stiže u novom ruhu dobro poznatog hita. Junaci serije 'San snova' vraćaju se na RTL od ponedjeljka do petka od 20.15 sati. Vrhunski dramski proizvod potpisuju Mirna Miličić, Vlado Bulić i Goran Rukavina, a ovaj televizijski hit okuplja sjajnu glumačku ekipu sastavljenu od plejade legendarnih glumaca s ovih prostora, ali i mladih nada koji drže gledatelje prikovanima uz male ekrane.

Marko Braić, Arija Rizvić, Tea Šimić, Emir Hadžihafizbegović, Mila Elegović, Nadija Cvitanović - samo su neka od imena koja se vraćaju kao RTL-ova ekipa iz snova. Što je novog u obitelji Stošić, što se kuha kod Romića, a što spremaju Bubalovi - gledatelji će moći pratiti od ponedjeljka u 20.15 sati.

Image
Foto: RTL

Ljubavnom eksperimentu podvrgnut će se kandidati četvrte sezone 'Braka na prvu'. Ovaj uspješni sociološki eksperiment od 2020. godine osvaja Hrvatsku te je pred gledateljima četvrta sezona emisije koja pomaže ljudima pronaći srodnu dušu. Dvoje nepoznatih ulazi u brak koji su stručnjaci blagoslovili na osnovu brojnih testova iz područja psihologije te razgovora s njima.  

Tim stručnjaka i četvrte sezone čine doktorica i magistra psihoterapije Iva Stasiow, spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose Sanela Kovačević Nelly te profesor psihologije i sudski vještak za psihologiju Boris Blažinić. Ljubitelji ovog formata i ovog puta divit će se raskošnim vjenčanjima, još raskošnijim vjenčanjima i medenim mjesecima pa gledatelje 'Brak na prvu' u četvrtoj sezoni vodi u Italiju, Sloveniju i diljem Hrvatske.

Stručnjaci iz 'Braka na prvu' najavili su da će u četvrtoj sezoni biti još direktniji, imat će stroži pristup, a sve u svrhu poticanja napretka kandidata, kao i pojedinaca i parova. Predivni krajolici, živopisni Stručnjaci iz 'Braka na prvu' najavili su da će u četvrtoj sezoni biti još direktniji, imat će stroži pristup, a sve u svrhu poticanja napretka kandidata, kao i pojedinaca i parova. Predivni krajolici, živopisni kandidati i intrigantni ljubavni zapleti - sve to čeka gledatelje ponedjeljkom i utorkom od 21.15 sati na RTL-u.

Image
Foto: RTL

Chef Tom Gretić i njegovi sous chefovi od srijede, 31. siječnja u 21.15 sati na RTL-u, donose televizijsku zabavu u savršenim sljedovima. 'Hell's Kitchen Hrvatska' gledateljima servira sofisticiranu zabavu u kojoj 18 kandidata mora pokazati sve svoje vještine u kuhinji. Natjecatelji imaju različito iskustvo rada u kuhinji, različitih su karaktera i dobi, no jedna stvar im je zajednička. Moraju dokazati glavnom chefu Tomu Gretiću da su baš oni zaslužili pobjedu.

Natjecatelji će po dolasku u show biti podijeljeni u dva tima, a za svaki od njih zaduženi su pomoćnici glavnog chefa Ivana Bekavac i Ivan Vrbanec koji ih prate i nadgledaju. Timovi će raditi u modernoj profesionalnoj kuhinji koja zadovoljava najviše kulinarske standarde, a u kojoj će morati pokazati vještinu, znanje i brzinu koja će im osigurati ostanak u igri. Chef Gretić nadgleda kandidate i nijedno jelo ne može kuhinju napustiti dok on nije zadovoljan.

Image
Foto: RTL

Neizostavan začin jednoj od najpopularnijih emisija na svijetu su i privatni odnosi među natjecateljima. Hoće li se iza kuhinjskog pulta roditi iskrena prijateljstva, ljubavi i kako će natjecatelji rješavati razmirice nastale pod pritiskom procesa stvaranja gastronomskog savršenstva? Kamere na setu sve su bilježile, a gledatelji će u hrvatskoj inačici jedne od najprestižnijih svjetskih emisija moći uživati od srijede, 31. siječnja.

Proljetna shema na RTL-u ostvaruje snove, budi emocije i servira savršenstvo! Od 29. siječnja samo na RTL-u!