U 'Superstaru' show će 'ukrasti' dvije tinejdžerice svjetskog glasa

Nastavlja se potraga za hrvatskim superstarom, a u novoj, trećoj audicijskoj emisiji večeras od 20.15 sati na RTL-u žiriju će se predstaviti čak 16 talentiranih kandidata.

Superstar - ziri.PNG

Svatko od natjecatelja imat će svoj način kako se nositi s tremom kad stane na zvijezdu ispred Severine, Nike, Tončija i Filipa – neki će pričati viceve i tako pokušati ih pridobiti, neki će od stresa jedva uspjeti dovršiti pjesmu, a neki će se opako naljutiti.

No unatoč pokojem falšu i krivoj intonaciji, ovo će ipak biti večer prepuna emocija i savršenih izvedbi, a veliki hitovi i komplimenti samo će se redati.

''Ti si gotov paket, izgled, ponašanje, micanje, gibanje, pjevanje, ti se možeš ozbiljno baviti ovim poslom'', poručit će žiri ponosno jednoj kandidatkinji, dok će nastup 30-godišnjaka iz slovenskih Jesenica biti proglašen najkomplentnijim dosad!

A posebno oduševljenje izazvat će ipak dvije tinejdžerice, 17-godišnjakinje svjetskog glasa koje će žiri ostaviti bez teksta kad zapjevaju Arethu Franklin i Whitney Houston.

''Sva sreća pa sam uspio sakriti suze'', priznat će emotivno Tonči Huljić.

''Ti si meni totalno otkriće! Ja sam ostao bez teksta prvi put u ovom showu'', dodat će i Filip.

Kako će izgledati njihove izvedbe i tko je sve prošao u recall, gledatelji će doznati već večeras od 20.15 sati u trećoj audicijskoj epizodi 'Superstara'.