Lora je oduševila žiri: 'Tata mi stalno ponavlja da je talent samo 10 posto svega'

Lora Simikić ima samo 17-godina i u trećoj epizodi glazbenog spektakla 'Superstar' oduševila je žiri

Dizajn bez naslova (15).jpg

Talentirana djevojka Lora Simikić na'Superstar' se prijavila jer živi glazbu i pjeva otkako zna na sebe, a nikada nije bila ni na kakvom natjecanju. "Željela sam probiti led i izaći iz svoje zone komfora, pokazati što mogu, zabaviti se, upoznati nove ljude s istim interesima i steći iskustvo koje će mi biti više nego korisno u budućnosti s obzirom da bih htjela postati glumica i izvođačica i živjeti od toga jednog dana kada završim školu", otkriva Lora. Na satove pjevanja krenula je tijekom osnove škole, a veliku podršku našla je i u svojim roditeljima.

Lora je, naime, kći Zorana Simikića, poznatog hrvatskog akrobata koji je i sam bio aktivan u svijetu glazbe kao član prvog hrvatskog boy banda 'Sunset Crew'. "Jedna stvar koju moj tata konstantno ponavlja i svojim učenicima, a i meni je ponovio bezbroj puta je da je talent samo 10 posto, a sve ostalo je samo rad i upornost. Tata mi često daje savjete i drži predavanja, ali uvijek tvrdi da je najvažnije da radim, budem uporna, trudim se u školi jer smatra da je obrazovanje najvažnije, da budem ponizna i da uvijek želim znati i moći više. Napredujemo dok smo živi i mislim da nema granica ako smo uporni i to dovoljno želimo", priča 17-godišnja djevojka. Malo je reći da je oduševila žiri, a za RTL.hr je sažela dojmove.

"Stvarno je prošlo odlično. Poslušala sam i tatin savjet i sebe, zabavila sam se. Mislim da je to najvažnije. Kada sam ušla na audiciju, vidjela sam da je ugodna atmosfera tako da mi je bilo super. Nisam imala tremu baš u tom trenutku, a mislila sam da će mi tada biti najgore", rekla je i dodala:

"Glazba je moj cijeli život zato što sam oduvijek okružena glazbom i mislim da ne bih mogla bez glazbe".

Cijeli intervju pogledajte u videu.

Nastup talentirane Lore pogledajte na platformi Voyo.