"Dobila sam udarac u glavu"

Kakav peh: Tomislav u žaru zadatka slučajno udario Karmelu

Enis je natjecateljima objasnio da je pred njima novi izazov u kojem će se žene odmarati, a muškarci im moraju servirati doručak u krevet, ali ne bilo kakav

thumbnail
Play logo

Novi dan u showu 'Superpar' znači i novi izazov. Ovaj put kladile su se žene na svoje partnere koji moraju u kraćem vremenu servirati im doručak u krevet. No, uz sve to su zavezani za gumu i moraju donijeti 9 elemenata na pladanj te na kraju svojoj partnerici dati pusu.

Play logo

U izazovu su po dva para i pobjeđuje onaj koji je brži. Tako su se Tomislav i Karmela natjecali protiv Martine i Ismaela. Dečki su bili izjednačeni gotovo do posljednje sekunde. No, kad je Ismael krenuo trčati da poljubi Martinu spotaknuo se i u djeliću sekunde Tomislav je brže poljubio Karmelu.

"Ajme, dobila sam udarac u glavu", požalila se Karmela. Toliko se žurio poljubiti je da ju je slučajno udario šljemom koji je imao na glavi.

"Rekao sam da je poljubiš, a ne da je opališ.", šalio se Enis s Tomislavom.

Play logo

"Ljubav je bolna", našalio se Tomislav.

"Nismo se zapravo poljubili nego udarili", nastavio je Tomislav. No, kad je došlo vrijeme da prebroje jesu li svi potrebni elementi odnosno njih 9 na pladnju.

No, ispalo je da je Tomislavu ispala vilica putem i da svih 9 elemenata nije bilo na pladnju. Znači li da zbog toga nisu prošli izazov, saznaj u videu.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.