Superpar

Anamarija i Drago otvorili dušu: 'Htjeli smo djecu, ali sad smo trenutno u problemima'

Anamarija je priznala da ju je na početku njihove veze bilo strah te da sina niti nije htjela upoznati s Dragom dok nije bila sigurna da je to to.

thumbnail

Anamarija i Drago iz Babine Grede u braku su šest godina, a zajedno odgajaju njezinog sina Marka. Anamarija se tako u posljednjoj epizodi otvorila o odnosu Drage i Marka, a Drago je ispričao kako je to bilo 'preko noći' postati otac.

"Njih dvojica se super slažu, čak se nekad više s njim mazi nego sa mnom", rekla je Anamarija i dodala da je Marko često otvoreniji prema Dragi nego prema njoj.

Drago je ispričao kako je 'preko noći' postao otac s obzirom da Marko nije njegovo biološko dijete. "Gdje god dođem, nitko nikad nije rekao da on nije moj", rekao je Drago.

Anamarija je priznala da ju je u početku bilo strah te da nije Marka niti htjela upoznati s Dragom dok nije bila sigurna da je to to.

"Htjeli smo djecu, ali sad smo trenutno u nekim problemima. Radimo na tome što će biti, ali imamo njega, već je velik, a onda ćemo ostatak života putovati i imati avanture", iskreno je rekao Drago, ali priznao da u nekim trenucima ipak poželi imati baš svoje dijete.

"Već sam se 80 posto pomirio, ali ovih 20 posto…htio bih, ali ako ne ide, ne ide. Imamo njega."

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.