Savršen dodatak za dom

Mekani sukulenti-jastuci savršen su dodatak domu

Unesi malo zelenila u svoj dom uz ove preslatke sukulente-jastuke koji će se uklopiti u svaki interijer

sukulenti-jastuci.jpg
Foto: Instagram

Briga o biljkama definitivno nije nešto u čemu smo svi dobri - i dok nekima od nas uspijevaju baš sve biljke, neki jednostavno nisu te sreće, a uvenu im i one biljke koje su najlakše za održavanje. No dobra vijest je da u svoj dom možeš unijeti biljku koja ti baš nikada neće uvenuti.

Image
Idealan za sve biljkoljupce

Novi hit među biljkama kojeg želimo- crni 'Black Knight' sukulent

Naravno, nije riječ o pravoj biljci, već o plišanoj biljci u obliku jastuka - popularni sukulenti-jastuci preplavili su društvene mreže i savršen su mekani dodatak svakom kućanstvu, čak i onom u kojem biljke nikada ne uspijevaju.

Ovi prekrasni jastuci dolaze u tri boje - maslinasto-zelenoj, boji kadulje i boji breskve, a najbolja stvar je da je svaki sukulent-jastuk unikatan i ručno rađen.

Jastuci su savršeni za sve ljubitelje biljaka i vrtlarstva - unijet će malo zelenila u dnevnu sobu, spavaću sobu ili kutak za čitanje, a možeš ga koristiti kao naslon za glavu ili ga obgrliti dok gledaš televiziju ili se opuštaš.

Inspiriran rozetama i debelim laticama ovih biljaka, sukulent-jastuk dodaje divan dašak cvjetanja u bilo kojem prostoru, a vrlo je jednostavan za "održavanje", za razliku od drugih biljaka - jednostavno ga možeš prebrisati vlažnom maramicom.

Jedinstveni i prekrasni, ovi jastuci dostupni su po cijeni od 45 dolara, ili nešto više od 280 kuna, a možeš ih naručiti na stranici Green Philosophy Co. koja dostavlja i u Hrvatsku.