Ostvarenje svih snova

Odsad možeš odsjesti u stanu Carrie Bradshaw iz serije "Seks i grad", ali i isprobati njezine stvari

U iščekivanju nove serije "And Just Like That...", Airbnb pripremio je pravu poslasticu za najveće obožavateljice serije - stan Carrie Bradshaw u kojem možeš odsjesti

carriebradshaw-stan.jpg
Foto: www.profimedia.hr

U posljednje vrijeme ne prestaje se pričati o seriji "Seks i grad", točnije, nastavku serije "And Just Like That…" koji bi se trebao početi prikazivati u prosincu ove godine. Od početnih negodovanja jer se, mnogima omiljena Samantha Jones, nije pridružila ostatku glumačke ekipe, uskoro je uslijedilo oduševljenje kada su društvene mreže preplavile slike sa snimanja, kao i slike Sarah Jessice Parker, Kristin Davis i Cynthije Nixon koje su ponovno zajedno, u odličnim outfitima u kakvima smo i navikli gledati ih.

Image
Sve tajne legendarne serije

Stižu nove epizode 'Seks i grada', a ovih 10 stvari znaju samo najveće obožavateljice serije

Prošlo je više od 20 godina otkako je kultna serija "Seks i grad" počela s emitiranjem, a i danas nema žene koja ju ne obožava. A u iščekivanju novih epizoda, Airbnb pripremio je pravu poslasticu za najveće obožavateljice serije i legendarnog ormara Carrie Bradshaw - one sada doslovno mogu obuti štikle kakve je nosila slavna novinarka i odsjesti u njezinom stanu na Manhattanu.

Prilika života

Za cijenu jednog Cosmopolitana, Airbnb nudi životnu priliku da prenoćiš u stanu u kakvom je živjela Carrie - s detaljima baš kakve pamtimo u seriji.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Prepoznatljiv retro interijer

Nakon Cosmopolitana koji ćeš popiti kao piće dobrodošlice, moći ćeš uživati u retro dizajnu stana, ali i napraviti photoshooting na mjestima na kojima se ona družila sa svojim prijateljicama, isprobavala odlične modne kombinacije, ili jednostavno sjedila za laptopom i pisala kolumne.

Image
Foto: www.profimedia.hr
Image
Foto: www.profimedia.hr

Pristup ormaru

Po prvi put ikad, gosti će uživati ​​u jedinstvenom pristupu ormaru, gdje će moći isprobati outfite i cipele kakve je nosila Carrie - od popularne tutu suknje do legendarnih "manolica".

Image
Foto: www.profimedia.hr

Baš kao u seriji

A ormar izgleda baš kao u seriji - walk-in ormar s prepoznatljivim plavim policama ih kojih svašta viri i malim tepihom u sredini sobe.

Image
Foto: www.profimedia.hr

Cijena? Prava sitnica

Ova rezidencija u četvrti Big Apple Chelsea (a ne na Upper East Sideu, kao u seriji) bit će dostupna za dvoje gostiju 12. i 13. studenog za samo 23 dolara po noći, a boravak se može rezervirati od 8. studenog.

Image
Foto: www.profimedia.hr