Poznati raskidi

Ljubavni krah tijekom trudnoće: Slavni parovi koji su prekinuli dok je dijete bilo na putu

Ljubavni brodolomi mnogih slavnih parova često pune tabloide, ali prekidi ovih parova su posebni jer su u vrijeme prekida očekivali prinovu

BeFunky-collage (1).jpg
Foto: Profimedia.hr

Prekidi ljubavnih veza nikada nisu lagani, ali još su teži kada je u pitanju treća osoba - točnije beba. No kada se u jednadžbu doda slava, situacija postaje još intenzivnija. Iako slava donosi novac pa su neke stvari lakše, prekid ljubavi tijekom trudnoće donosi veliki stres, ali i puno interesa javnosti.

Image
Viva Las Vegas

J.Lo i Ben Affleck su se vjenčali u Las Vegasu, baš kao i ovi slavni parovi prije njih

Neki od ovih parova nakon prekida nisu više bili u kontaktu, neki su tužili na sudu, ali bilo je i parova koji su sve nesuglasice ostavili iza sebe i zajedno odgajali dijete iako ljubavi više nije bilo. Zašto su ove priče posebne i dramatične otkrij u nastavku.

Mary-Louise Parker i Billy Cudrup

Glumci Billy Cudrup i Mary-Louise Parker razišli su se 2003. dok je Parker bila trudna s njihovim sinom. Zvijezda serije "Trava" i njezin kolega bili su u vezi osam godina, a prekinuli su kada je bila u sedmom mjesecu trudnoće. Iako su odlučili zajedno odgajati dijete situacija nije bila lagana, jer je Cudrup ostavio Parker zbog kolegice Claire Danes. Cudrup je s kolegicom Claire bio je u vezi tri godine, a onda je svatko krenuo svojim putem. No Mary-Louise Parker nije lako preboljela prekid, pisala je o tome u knjizi koju je objavila 2015. godine.

Image
Foto: Profimedia.hr

Bridget Moynahan i Tom Brady

Prije nego što je postojao zlatni američki par Gisele Bündchen i Tom Brady dogodila se mala drama. Brady je prije veze s najplaćenijim svjetskim modelom bio s Bridget Moynahan, glumicom i modelom koja se proslavila u seriji "Seks i grad". Nakon tri godine veze, par se razišao u prosincu 2006. No dva mjeseca kasnije potvrđeno je da Moynahan i Brady očekuju dijete. Šest mjeseci kasnije rodila je Johna Edwarda Thomasa Moynahana. U tom su trenutku Brady i Gisele Bündchen već bili u ljubavnoj vezi.

"Bilo je to izazovno jer izlazim s tim tipom, upoznali smo se i počeli izlaziti i sve je super i onda se ovo dogodi. Nisam znala šo trebam učiniti. Bio je to jedan od onih trenutaka kada se pitaš trebaš li pobjeći", izjavila je Bündchen kasnije. No Brady i Bündchen vjenčali su se i dobili zajedno dvoje djece.

Image
Foto: Profimedia.hr

Heidi Klum i Flavio Briatore

Slavna njemačka manekenska Heidi Klum danas je u trećem braku s njemačkim glazbenikom Tomom Kaulitzom i kaže da nikada nije bila sretnija. No njezin ljubavni život bio je buran u mladosti. Nakon prvog razvoda, 2003. godine bila je u kratkoj vezi s talijanskim direktorom Formule 1 Flavijom Briatorom. Na kraju godine otkrila je da je trudna, no ona i Talijan su vrlo brzo prekinuli. U svibnju 2004. rodila je djevojčicu Leni. Vrlo brzo se udala za pjevača Seala s kojim je dobila još troje djece, a Seal je službeno posvojio Leni s čime se biološki otac složio.

Image
Foto: Profimedia.hr

Denise Richards i Charlie Sheen

Nakon tri godine braka koji je bio poznat kao vrlo buran, glumica Denise Richards 2005. godine podnijela je zahtjev za razvod od zvijezde serije "Dva i pol muškarca". No tada je bila trudna s njihov drugom kćeri Lolom. Unatoč kratkom pokušaju da uz pomoć bračnog savjetnika spase brak , Richards je ipak požurila razvod.

Image
Foto: Profimedia.hr

Kelly Rutherford i Daniel Giersch

Njihova je priča postala drama dostojna serije "Tračerica" u kojoj je ova glumica imala važnu ulogu. Kelly Rutherford 2012. podnijela je zahtjev za razvod od supruga nakon dvije godine braka dok je bila trudna s njihovim drugim djetetom. Razlog iznenadnog razlaza tada nije bio jasan jer je samo navela "nepomirljive razlike". U godinama koje su uslijedile, Rutherford i Giersch su se upleli u žestoku bitku za skrbništvo nad dvoje djece. Daniel je naposljetku dobio puno skrbništvo unatoč Kellynoj žalbi i djeca žive s njim.

Image
Foto: Profimedia.hr

Elizabeth Hurley i Steve Bing

Britanska glumica i model Hurley imala je kratku vezu s biznismenom i filmskim producentom Steveom Bingom, a dogodila se i trudnoća. No vrlo brzo su prekinuli, a Bing je poricao očinstvo. Na kraju je dokazivanjem očinstva potvrđeno da je ipak otac njezin sina. Hurley je 2002. godine rodila njihovog sina Damiana Charlesa Hurleya.

Image
Foto: Profimedia.hr

Melanie Brown i Eddie Murphy

Melanie Brown bila je u kratkoj vezi s Eddiejem Murphyjem 2006. godine, no sve se vrlo brzo zakompliciralo. Ostala je trudna i razišli su se, ali je u početku Murphy negirao da je otac. No naknadni test očinstva pokazao je da je glumac ipak tata djevojčici Angel Iris Murphy Brown.

Image
Foto: Profimedia.hr