Novo godišnje doba

Pronašle smo povoljne sitnice za jesenski ugođaj u svakom domu

Uz samo nekoliko novih detalja i dekoracija moguće je kreirati drugačiju atmosferu u domu, a sada je vrijeme za ugodnu jesensku atmosferu

BeFunky-collage (2).jpg
Foto: Sinsay

Već smo polako zaboravili ljeto, kalendar pokazuje da smo na sredini rujna, a to znači samo jedno - da nam je jesen jako blizu. Počele smo pospremati ljetnu odjeću i imamo spremne balonere i gležnjače. No priprema za jesen znači i da vadimo iz ormara tople dekice i više ističemo jesenske dekoracije u domu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'Hipstoric home'

Ovaj će trend ove godine dominirati interijerima – evo kako ga postići

Vrlo lako uz samo nekoliko sitnica moguće je unijeti čarobnu jesensku atmosferu u svaki dom, a povoljne sitnice pronašle smo u trgovima za dom. Popularni brendovi kao što su H&M Home, Peco i Sinsay već su izbacili nove jesenske kolekcije, u kojima ima za svakoga po nešto.

Šalice u toplim bojama, svijeće s mirisom jasmina, ukrasne jastučnice u toplim zemljanim bojama, dekoracije za zid - sve su ove detalji koje smo pronašle, a koji mogu promijeniti vizure doma. Za ugodniju atmosferu se može dodati i još jedna svjetiljka, uz različite izvore svjetla svaki dnevni boravak će izgledati još toplije i ugodnije. Najzanimljivije detalje iz novih kolekcija možeš pogledati u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJ VIDEO: Joga za bolove u vratu i leđima

1/13
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.