Savjeti kako popuniti rupe od tipli

Ako ne znate kako popuniti rupe od tipli i s čime je najbolje popuniti zidne rupe od bušenja u nastavku donosimo nekoliko savjeta za vas

Savjeti kako popuniti rupe od tipli

Odlučili ste skinuti sliku, ogledalo ili neki drugi ukras sa zida, a na njegovom mjestu ostale su ružne rupe od tipli?! Kako te rupe od tipli popuniti?


ImageSavjete kako popuniti rupe od tipli započeti ćemo s onim što smo prvo našli i dobili od stručnih osoba, a to je da postoje paste u tubi i služe kao pomoć upravo kada ne znate kako popuniti rupe od tipli.
Te su paste dobre upravo za zakrpati rupu od tipli, ali možete probati i s gipsom ili nečim sličnim.
Ako su rupe od tipli malo veće, ako se odvalio dio zida oko čavlića ili nešto slično, možete uzeti gips i plastofil, pomiješati ih, dodati malo vode i eto kako brzo popuniti rupe od tipli, jer se sam gips brzo stvrdne. To mjesto treba izgletovati kako bi imalo istu ravninu kao i ostatak zida.  Treba odmah dobro poravnati i sav višak nakon par sati pobrusiti.

To je ujedno i najbolji ali i jedini savjet kako popuniti rupe od tipli. U ovaj zahvat možete se upustiti sami, ili pak ako niste vješti s gipsom pozovite pomoć stručnjaka.