Savjeti kako je najbolje ocistiti espadrile

Da bi vaše espadrile bile čiste morate svladati nekoliko savjeta o tome kako očistiti espadrile koje donosimo u nastavku

Savjeti kako je najbolje ocistiti espadrile

Espadrile su jedne od najudobnijih cipela i sigurno da nema djevojke, žene pa i djevojčice, ali i muškarca, koji ih nisu barem probali, ali pored toga što su toliko udobne, tu je problem kako očistiti espadrile. O tome kako očistiti espadrile pišemo nešto više u nastavku.

ImageZahvaljujući mekom poplatu espadrile su cipele koje se mogu nositi cijeli dan, Obložene su tkaninom, što je dodatan razlog za često čišćenje pa je stoga pitanje kako očistiti espadrile sasvim normalno postaviti s obzirom na to da su rađene od materijala koji baš ne podnose vodu.

Nemojte se iznenaditi kada vam kažemo kako ćete očistiti svoje espadrile. Ako nisu previše prljave odnesite ih na kemijsko čišćenje.
Espadrile nakon svakog nošenja treba temeljito iščetkati od prašine i drugih nečistoća, a prati ih samo ako imaju veće naslage nečistoća.
To ćete napraviti tako što ćete vlažnu krpu natopiti sredstvom za čišćenje ili za uklanjanje mrlja i držati je štapićem prislonjenu neko kraće vrijeme na mrlji. Zatim lagano utrljajte i tako ćete istrljati mrlju.
Nabavite posebne četke za suho čišćenje cipela i odgovor na vaše pitanje kako očistiti espadrile je tu.