Jedva čekamo jesen!

Zvijezda serije 'San snova' Marko Braić osim glume ima još tri 'velike ljubavi'

Marko Braić jedan je od omiljenih glumaca mlađe generacije, a ove jeseni imat ćemo ga priliku gledati u RTL-ovoj seriji 'San snova' gdje igra glavnu ulogu nogometaša Alena Stošića

Tea Simic i Marko Braic.JPG

Što se dogodi kada na vrhuncu karijere u jednoj bizarnoj sekundi izgubite sve za što ste godinama radili?

Upravo to je zaplet najiščekivanije domaće serije 'San snova' koja nam ove jeseni stiže na male ekrane. Naime, RTL nam donosi veliku jesenju poslasticu kao odgovor na ovo pitanje, pa ćemo tako uskoro moći uživati u sjajnoj dramskoj seriji s elementima humora. A odlična je vijest kako ćemo seriju 'San snova'  imati priliku gledati na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji i to bez reklama.

A glavnu ulogu u seriji 'San snova' ima Marko Braić. Zgodan, talentiran i uspješan samo su neki od epiteta s kojima se može pohvaliti ovaj 32-godišnji glumac. I dok ga jedva čekamo vidjeti u ulozi Alena Stošića i saznati sve o njemu, na društvenim mrežama smo saznale da osim glume, Marko ima još različitih interesa i talenta. Otkrio je kako osim glume njegova velika ljubav vožnja motora.

Osim toga, saznali smo i kako ga opušta pjevanje jer je podijelio i video na kojem je pokazao svoje vokalne sposobnosti, a mnogi su mu komentirali kako se definitivno treba posvetiti i glazbi.

Osim toga, Marko je zaljubljenik u vježbanje i zdrav život, pa nerijetko podijeli fotografije iz teretane.

Marka od ove jeseni gledaj u ulozi Alena Stošića u seriji 'San snova' na RTL-u i na platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.