Top ljetne destinacije Nevene Rendeli od sada i na karti

Izašlo je novo izdanje Vodiča jedne plavuše Nevene Rendeli s kartom događanja za 2012

Top ljetne destinacije Nevene Rendeli od sada i na karti

U proljeće sve zamiriši, sunce jače sja i svi počinju razmišljati o tome kako da što više vremena provode vani. Da bi vam olakšala razmišljanje kuda poći, Nevena Rendeli napisala je Vodič jedne plavuše, preporučujući mnoštvo mjesta za zabavu, uživanje, odmor, aktivnosti, kupovinu...

Njezin je vodič u četiri mjeseca doživio tri izdanja i pokazao se pouzdanim priručnikom.
Poznata plavuša malih ekrana će u ovo ljeto uploviti s Josipom Šarićem kao lutajuća reporterka na Euru 2012  prateći navijače, život u Poljskoj i još druge zanimljive situacije koje će snaći reprezentaciju, a istovremeno nam Nevena preporučuje 47 događanja po cijeloj Hrvatskoj, od proljeća do kasne jeseni. Preporuke su različite – razni koncerti, partijane po znamenitim plažama sa svjetski poznatim DJ-ima, koncerti ozbiljne glazbe, teniski turnir, filmski festivali, kazališna događanja, berbe grožđa, događanja povijesne tematike s prikazima života u prošlosti i mnoga druga. Napravili smo kartu da vam bude vizualno lakše uočiti koja mjesta u kojem trenu posjetiti. Karta je poklon uz kupnju knjige.

Ovo ljeto će biti dosta radno jer u lipnju putujem na EP u nogometu u Poljsku, obilazit ću najveće gradove i raditi putopisne tv priloge. Bit će to zanimljivo novo iskustvo s obzirom da sam dosad to uglavnom radila iz Hrvatske. Tko zna, možda sljedeće godine osvane novi Vodič po Poljskoj!

U srpnju nastavljam s Bojama turizma, a ove godine ćemo obići i destinacije poput Istre za vrijeme ATP-a u Umagu, Zadar, Pelješac i južnodalmatinske otoke. To me jako veseli jer ću na terenu još jednom provjeriti sve podatke iz Vodiča, susresti ljude koje sam spomenula i čuti njihovo mišljenje o Vodiču jedne plavuše koji je taman prije ovog ljeta doživio 4. izdanje!

U kolovozu idem na godišnji odmor kojeg ću djelomično provesti na Hvaru, uživajući nakon rada u ludim hvarskim noćima dok ne počne pravi odmor na Lastovu i upoznavanje jednog od najljepših jadranskih arhipelaga u čamcu. Dio odmora provest ću kao i uvijek u Pirovcu.
Naravno da ću hvatati i slobodne trenutke kako bi ih provela na mnogobrojnim ljetnim festivalima i događanjima, zasigurno ću ići na Inmusic, zatim na Garden festival u Tisno, ATP Umag, možda skoknem i do Motovuna (kažu da je ovo posljednja godina filmskog festivala), obavezno na Terraneo u Šibeniku a za sve ostalo uvijek sa sobom uz Vodič nosim kartu događanja da se podsjetim gdje se što održava! – kaže Nevena.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.