Posljednja provjera rukometaša prije SP-a: Prijateljski sraz protiv Italije i Croatia Cup uz prijenos samo na RTL-u!

Prije svjetskog prvenstva koje se od 11. do 29. siječnja održava u Švedskoj i Poljskoj, a koje će gledatelji moći pratiti na kanalima RTL-a i online platformi PLAY, hrvatske rukometne reprezentativce očekuju posljednje probe i uigravanja – u prijateljskim susretima protiv Italije te na već tradicionalnom Croatia Cupu, također uz prijenos na RTL-u.

Vrijeme je za rukomet.jpg
Play logo

Pripreme za svjetsko prvenstvo hrvatske rukometne reprezentacije pod vodstvom izbornika Hrvoja Horvata započele su 27. prosinca, a u sklopu prvog dijela priprema Kauboji će odigrati dvije prijateljske utakmice protiv Italije. Prva je na rasporedu u četvrtak, 29. prosinca u Sportskom domu Mate Parlov u Puli s prijenosom na kanalu RTL2 od 20.15 sati. Već idući dan Hrvatska i Italija odigrat će još jedan susret koji će, međutim, biti zatvoren za javnost, kako bi izbornik izrotirao što više igrača te isprobao nove taktike i varijante.

Play logo

Iduće okupljanje reprezentacije i nova faza priprema zakazani su zatim na samu Novu godinu, a posljednje provjere prije početka prvenstva naši će rukometaši odraditi od 6. do 8. siječnja u Poreču gdje će se održati dobro poznati prijateljski turnir Croatia Cup kojemu je Hrvatska već tradicionalno domaćin. Osim Kauboja, na njemu će nastupiti i reprezentacije Izraela te Sjeverne Makedonije.

Utakmica Hrvatska – Sjeverna Makedonija na rasporedu je u petak, 6. siječnja od 20:15 sati, Izrael i Sjeverna Makedonija odmjerit će snage u subotu, 7. siječnja, također od 20:15 sati, a turnir zatvaraju Hrvatska i Izrael u nedjelju, 8. siječnja u istom terminu.

Sve utakmice gledatelji mogu pratiti uz izravan prijenos na kanalu RTL2, uz komentatore Filipa Brkića i Antonija Vuksanovića te reporterku Ines Godu, koja će s terena u Poreču donositi prve reakcije izbornika Horvata i igrača.

Play logo

Svjetsko rukometno prvenstvo za muškarce na rasporedu je od 11. do 29. siječnja, a više od pedeset napetih i atraktivnih utakmica gledatelji će moći pratiti na glavnom kanalu RTL-a, zatim na kanalu RTL2 te online platformi PLAY.

A kako je izbornik Horvat posložio momčad te kako izgleda Hrvatska samo nekoliko dana prije nove borbe za svjetsko odličje, gledatelji će moći vidjeti već sutra od 20.15 sati u prijateljskoj utakmici Hrvatska – Italija te od 6. do 8. siječnja na Croatia Cupu, samo na RTL-u.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.