Holivudski magistri

Uspješni i pametni: Ove slavne face mogu se pohvaliti i fakultetskim diplomama

Ove zvijezde uzele su pauzu od holivudskog glamura i vratile se u školske klupe te zaradile fakultetske diplome

profimedia-0194681691.jpg
Foto: Profimedia

Za većinu je fakultet prijelazno razdoblje iz tinejdžerske dobi u rane dvadesete kako bi naučili više o sebi i što žele raditi do kraja života. Međutim, za mnoge dječje i tinejdžerske zvijezde - koje su već imale karijeru prije punoljetnosti - stvari poput studiranja, skripti i sjedenja na nastavi stavljene su u zadnji plan kako bi se bavile drugim pothvatima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Doza inspiracije

Nikad nije kasno: 10 zvijezda koje su se proslavile nakon 40-e

Iako većina nas pretpostavlja da naši omiljeni glumci i pjevači nemaju koristi od školovanja budući da već zarađuju ogromne plaće, to kod mnogih nije slučaj. U Hollywoodu postoje stotine zvijezda koje su završile srednju školu i otišle na fakultet. Iznenađujući broj njih su bivše dječje zvijezde. Kad život provedeš pred kamerama, nemaš puno vremena za normalan život, zbog čega toliko dječjih zvijezda završi tradicionalno obrazovanje kada im završe serije ili imaju više slobodnog vremena.

Image

I dok mnoge slavne osobe obično odustaju od nastavka školovanja kako bi se usredotočile na svoju glumačku ili pjevačku karijeru, postoje neke zvijezde koje su odlučile pauzirati glamur Hollywooda u potrazi za visokim obrazovanjem i diplomom u ruci. U nastavku provjeri 10 slavnih žena i muškaraca koji su otišli na fakultet nakon što su se već proslavili.

1/10