Pismo urednice

Nova žena, novi izazovi

Drage naše čitateljice, ali i čitatelji, nakon dugog razmišljanja i rada pred vama je nova Žena.hr

nazdravlje
Foto: Unsplash

I eto nas na kraju 2020. godine koja po ničemu nije obična i vjerujem da je gotovo nitko neće zaboraviti. Uz sve probleme, strahove i promjene koje su nas zadesile, ovo je godina koju definitivno tim Žene.hr neće zaboraviti. Naime, godina je to u kojoj smo nakon višemjesečnog intenzivnog rada kako iz ureda, tako i online, spremni vam predstaviti novu ženu.hr, ženu koja je bolja JA. 


I sama sam odrastala uz ovaj portal i dobiti priliku raditi na njemu, bio je poseban izazov. A jedno je sigurno, cijeli Žena.hr tim voli izazove.  Ispred vas, dragih čitateljica, ali i čitatelja je nova redizajnirana Žena.hr.
2020. završavamo s velikom nadom u novi početak, u novu, drugačiju ženu.hr.  Uz novi izgled (koji se nadam da vam se sviđa) Žena.hr morala je odustati od nekih stvari. Nakon gotovo 15 godina vrijeme je da zatvorimo naš forum, ali i ponudimo vam nove alternativne kanale komunikacije. Za sva vaša pitanja, nedoumice, prijedloge, pohvale, ali i pokude javite nam se na našoj FB stranici, Instagram pageu, ali i na mailove zenahr@rtl.hr i urednistvo@zena.hr

No, iako zatvaramo jedno poglavlje, otvaramo mnoga nova poglavlja. U mjesecima koji slijede, gotovo svakodnevno dodavat ćemo nove funkcionalosti našeg omiljenog portala: novi sustav komentara, novo Savjetovalište, novi login i osobni profili, nagrade i u potpunosti novi prikaz i funkcionalnosti Proizvoda, nova Testerica i još mnogo novih iznenađenja.
Otvarat ćemo i neke nove teme, pokušati neke nove izazove. 2021. godinu svakako zamišljamo kao onu za dodatni razvoj. 

Ono što nas silno veseli je što ćemo u narednim mjesecima predstaviti vam žene koje nam svima mogu biti inspiracija. Žene koje su nam po ne znam koji put pokazale kako odustajanje nije opcija, bez obzira na prepreke koje nam život nekad stavi pred nas. Jedna od njih je i naša kolegica Tena, uz čiju priču smo sve zaplakale, ali i podsjetile se koliko je važno vjerovati i boriti se.

Zajedno s vama ćemo imati priliku kuhati, vježbati, saznati sve o trendovima u modi i beauty segmentu, ali i saznati što je sve potrebno za urediti dom, ostvariti poslovne planove ili jednostavno poboljšati kvalitetu života. Pričat ćemo o odnosima, majčinstvu prijateljstvu, ljubavi, ali i zdravlju uz stručnjake-naše stalne suradnike.

Naš tim, kojeg u ovom trenutku, čine samo žene, pokušat će odgovoriti na sva vaša pitanja, nedoumice, ali i zabaviti vas. Jedno je sigurno, ne možemo zamisliti život bez vas naših vjernih čitateljica, kao i onih koji će to tek postati. Nekako se nadam da je to obostrano.

U prosinac 2020. žena.hr ulazi punim plućima i nadamo se kako sve će sve loše ostati iza svih nas.

I doista se,  nadam se da je ovo i početak, ali i nastavak našeg druženja na našem omiljenom siteu.

Dok smo radili naš redizajn, jedna misao nam je bila na pameti. Divan citat slavne spisateljice Maye Angelou.

    Uz vas i mi želimo postati bolje verzije sebe. #boljaja
    :

    Vaša Željka