JER SI TI TO ZASLUŽILA

Našli smo 6 izvrsnih ponuda zbog koji će se ovaj Black Friday isplatiti

Black Friday ili Crni petak više nije samo jedan dan, a zbog online kupovine cijeli proces je puno lakši. Upravo zbog toga danas imamo vremena da dobro razmislimo što nam treba i napravimo pametan popis - ali i pripremimo prve poklone za Božić

fruadesoiurewutswo9.jpg

Božić je sve bliže i već uživamo u božićnim pjesmama, neki su već stavili i lampice u svoje domove, stoga nije neobično što smo svi već počeli intenzivno razmišljati što ćemo bližnjima staviti ispod bora. Čak smišljamo što sami sebi želimo darovati kao božićni dar (briga o sebi je jako važna). Došlo je doba godine kada najviše uživamo u šopingu!

Kako bi božićna kupovina bila ugodno iskustvo, potpuno bez stresa, važno je za početak sastaviti popis. Ovo je jedan od najboljih načina štednje jer nam se bliži Black Friday i moguće je "uloviti" super stvari po puno prihvatljivijim cijenama. Upravo zbog toga pronašli smo zanimljive ponude u različitim dućanima - stvari koje volimo i koje nam trebaju, ali po vrlo povoljnim cijenama.

JBL Vibe Beam crne slušalice - Mall.hr

Bežične slušalice JKL Vibe Beam su na sniženju čak 37 posto. Sa 70 eura cijena je spuštena na 49,90 eura. Znamo da je sada svima važno imati elegantniju i praktičnu verziju slušalica. Bežične slušalice su praktične, pouzdane i nema više nepotrebnih žica koje se uvijek zapetljaju u torbici. Ovo je poklon koji će se svidjeti mladima i starima.

Brzi link na kupnju: Mall.hr

Image

Kožna shopper torba - Mango

Black Friday je pravo vrijeme i za kupovinu klasičnih modnih dodataka. Kožna crna torba je jedan od komada u koje vrijedi uložiti jer se može nositi godinama i vrlo lako se uklapa u različite modne stilove. Pronašli smo jednostavnu crnu kožnu torbu u španjolskom high street brendu Mango. Kožna shopper torba sada se može kupiti za 59,99 eura, a njezina puna cijena je 119,99 eura.

Brzi link na kupnju: Mango

Image

Mobiteli, tableti, slušalice - Telemach

Brendovi poput Telemacha odlučili su cijeli mjesec ponuditi jeftinije opcije jer je ljudima potrebno više od dana da razmisle koji novi mobitel ili tablet žele. Stoga je najbolje promisliti o svojim potrebama i vidjeti koji im model najviše odgovara.

Inače, Telemach ima super ponudu za Black Friday koja traje cijeli mjesec, uz kupnju HONOR Magic5 Lite u webshopu dobiva se HONOR X6a, a na njihovoj akciji uštedjeti možete i do 280 eura! Iz ove top ponude zbilja nam je bilo teško izdvojiti samo jedan proizvod, a ako ste 'zagrijani' za odlične popuste i brendove ili 1 + 1 GRATIS akciju na gadgete, svoj idealan fit pronađite OVDJE!

Image

Brzi link na kupnju: Telemach

Calvin Klein CK One - poklon set uniseks - Notino

Kupovanje parfema, ali i drugih kozmetičkih stvari mnogima je jedan od nadražih šopinga. Bez obzira radi li se o kupovini poklona članovima obitelji ili sebi, sada je odabir velik. Pronašli smo zanimljiv poklon set od Calvin Kleina, mnogima omiljen brend, po povoljnijoj cijeni. Ovaj set, za žene i muškarce, sada se može kupiti za 23,84 eura.

Brzi link na kupnju: Notino

Image

Uvijač za kosu Remington - ekupi

Jedan od omiljenih ženskih rekvizita u kupaonici su različiti uvijači i pegle za kosu. Žene obožavaju proizvode s kojima mogu svaki dan imati drugačiju frizuru. Remington uvijač za kosu pazi na zdravlje kose, a moguće je imati savršenu frizuru. Cijena je trenutno 49,99 eura, a spuštena je s 63,71 eura.

Brzi link na kupnju: ekupi

Image

Friteza na vrući zrak Rosmarino - Vitapur

Danas nam je sve važnije paziti na zdravu prehranu pa nije neobično što mnogi domovi sada imaju fritezu na vrući zrak. Jela se sad mogu pripremiti s 85 posto manje masnoće. Ova friteza se zbog Black Friday ponude može kupiti za 90,23 eur, a cijena je snižena sa 128,90 eur.

Brzi link na kupnju: Vitapur

Image