Najbolje ideje za poklon novorođenčetu

Bilo da se radi o prvorođenom djetetu prijateljice, ili pak nećaku, krsnom kumčetu - znamo da nije jednostavno pronaći ideje za poklon novorođenčetu

Najbolje ideje za poklon novorođenčetu

Pronalazak ideje za poklon novorođenčetu, posebno ako još niste roditelj, nije jednostavan zadatak. Znajte da poklon mora odražavati prigodu, jer to je ujedno i poklon roditeljima. Poklon mora biti koristan, ne smije biti ni jeftin, ali nikako vas be smije ni ostaviti praznoga novčanika. 


Čini se kako ideje za poklon novorođenčetu imaju mnogo kriterija, a vi, najčešće nemate ni vremena za razgledavanje kako biste našli ono što želite.

ImageZato smo odlučili zaviriti na neka mjesta i pronaći nekoliko prijedloga za ideje za poklon novorođenčetu, odnosno kada trebate lijep i personaliziran poklon za novorođenče. 
Na početku tu su cipelice
Popularne su jer će uvijek pristajati uz neku kombinaciju odjeće te zato što većinu modela u toj dobi mogu nositi i dječaci i djevojčice. Uz to, posebno ih vole bake i djedovi koji ih često i kupuju, te obiteljski prijatelji i krsnih kumovi. S cipelicama jednostavno ne možete pogriješiti.

Malo toga može učiniti bebu toliko neodoljivom kao što su kombinezoni sa zečjim ušima, na primjer.
Ako i ne poznajete roditelje dovoljno dobro da biste im obukli dijete u zečića ili biste zbog prigode radije igrali na sigurno, uvijek možete izabrati one s kragnom, odnosno izvezenim uzorkom.

Kaputi ili jaknice mogu biti dobre ideje za poklon novorođenčetu i izvrstan su poklon tijekom hladnijeg dijela godine. 


Obično se ne poklanjaju novorođenčadi, već bebama koje su stare barem nekoliko mjeseci.
Ne možete pogriješiti niti s plišanom kapicom ili kompletom od kapice i rukavica. Posebno se to odnosi na situacije kada niste sigurni što bi bilo najbolje ili najpotrebnije roditeljima.

Ako želite pokazati svoj dobar ukus i obradovati majku malene djevojčice, preporučujemo ideje za poklon novorođenčetu koje na prvo mjesto stavljaju haljinu.
Od klasičnih bež haljina s čipkom, preko onih s točkastim ili zvjezdastim uzorkom, do onih s lijepim detaljima poput mašni ili volan. Odabir modela možete prilagoditi uzrastu i spolu, ili ih pažljivo upariti s nekom od košulja. 


Jastuk ili posteljina
Dekice su posebno zgodan detalj jer se mogu koristiti i kada držimo dijete kroz dulje vrijeme, primjerice na krštenju.
Mekane bunny dekice, setovi posteljine s uzorcima ili jastuci različitih oblika mogu biti moderan i osvježavajuć detalj u dječjem krevetiću ili kolicima. 

Kada tražite ideje za poklon novorođenčetu i mislite o tome što bi najviše značilo roditeljima. Oni će se poklonu najviše radovati i njima će, zapravo, taj poklon najviše olakšati život.