Ona je istinska inspiracija

Mirna Posavec otkrila nam je najbolje vježbe za trbuh, ali i kako ostati fit na godišnjem

Nova sezona 'Života na vagi' kreće već ove jeseni, a bivša kandidatkinja i fitness trenerica Mirna Posavec otkrila nam je koje su vježbe najbolje za trbuh i kako ostati fit na godišnjem

BeFunky-collage (6).jpg
Foto: Instagram/mirna_posavec

Mirna Posavec je fitness trenerica, a njezin put prema zdravom životu i posvećenom vježbanju započeo je u showu 'Život na vagi'. Nova, sedma sezona 'Života na vagi' započinje već ove jeseni, a moći ćeš ju gledati i na RTL-ovoj streaming platformi Voyo, 24 sata prije prikazivanja na televiziji - i to bez reklama!

Image
Inspiracija za promjene

5 zlatnih pravila Mirne Posavec, izgubila je 50 kilograma u 'Životu na vagi' i postala fitness trenerica

Prije četiri godine Mirna je krenula u osobnu transformaciju, u show je ušla s 135 kilograma te izgubila 50 kilograma. U međuvremenu je bila na operaciji i uklonila višak kože te stavila implantante u grudi. Njezino tijelo, ali i um prošli su potpunu transformaciju te je postala fitness trenerica. Upravo zbog toga i osobnog iskustva zna sve tajne o tome kako zadržati kilograme i snažan um. Razgovarali smo s Mirnom o godišnjim odmorima i kako ostati fit, ali i koje su vježbe najbolje za trbuh.

Svi smo opušteniji na godišnjim odmorima i možda manje razmišljamo o tome što jedemo (više uživamo). Kako ostati fit na godišnjem odmoru? Kako Vi ostajete u formi?

Moja prehrana na godišnjem je većinom ista kao i inače, ali s povećanim unosom voća i povrća jer mi tako odgovara zbog vrućina. Ako negdje putujem, onda jedem lokalne specijalitete, ali nikad ne pretjerujem. Treba sve probati. I pojesti pokoji sladoled. Što se aktivnosti tiče, puno hodam dok istražujem gradove koje posjećujem, ali ne treniram kao inače. Malo odmaram.

shimmer fallback

Prema Vašem iskustvu što je najveći problem nakon godišnjeg odmora i povratka u rutinu?

Povratak obavezama je većini najveći problem. Smatram da je nakon godišnjeg odmora potrebno lakše ući u staru rutinu jer smo ipak neko vrijeme bili opušteni i bez nekih većih obaveza. Samo bez stresa i sve će biti u redu.

Mirna redovito vježba što možemo vidjeti po njezin potpunoj transformaciji, a ima i vrlo lijepe izražene mišiće. Upravo zbog toga nas je zanimalo koje su joj omiljene vježbe za trbuh. Kako nam je Mirna dalje rekla, trbušne mišiće gradi sa sljedećih nekoliko vježbi. Radi ih tri puta tjedno - tri serije po 10-12 ponavljanja.

Sit-ups s girjom

Russian twist s girjom

Turkish get-up

Uz Mirnine vježbe izgradi savršene trbušne mišiće, a mi je jedva čekamo vidjeti što nam donosi nova sezona 'Života na vagi' koju gledatelji mogu pratiti od ove jeseni – na RTL-u i streaming platformi Voyo!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.