Još malo!

Marijana Batinić: ''Svaki se put iznova zaljubim u 'Život na vagi"

Od ponedjeljka, 4. rujna od 21.15 sati, gledatelji RTL-a upoznat će 16 kandidata sedme sezone 'Života na vagi' koji će započeti sa svojom fizičkom transformacijom pod budnim okom trenera, nutricionista, liječnika i psihologa.

Marijana Batinic.png

„Krenut ću… Probat ću… Od ovog ponedjeljka idem na vježbanje… Morao bih srezati prehranu…“ najčešći su izgovori svake osobe koja je imala problema s viškom kilograma, pa tako i kandidata sedme sezone 'Života na vagi', no oni su odlučili da je tome dosta!

shimmer fallback

„Trebala mi je pomoć i odlučila sam se prijaviti u 'Život na vagi'! Jednostavno sam shvatila da moram probati nešto drugačije“, rekla je Dajana Milevoj, a s njom su složili i ostali natjecatelji koji svi imaju isti cilj - naučiti se pravilno hraniti, smršavjeti i zadržati tu kilažu. „Da se mogu vratiti u prošlost, ranije bih se prijavio u ovaj show. Želim bolji život!“ iskren je Mislav Vlašić je čvrsto odlučio pokrenuti se jer se ponajviše boji za zdravlje, da se ne razboli i postane nepokretan.

shimmer fallback

Upravo je zdravlje svima bilo glavna motivacija za prijavu u novu sezonu showa. „Želim si poboljšati kvalitetu života i omogućiti si što dulji i sretniji život“, kaže Jure Dundović koji bi se volio ostvariti i kao otac, a Nina Bandić odlučno kaže: „Gledajući prethodne epizode te prijašnje kandidate i njihov uspjeh, sve me to još više motiviralo. Kad su oni mogli krenuti u tu borbu, a pogotovo starije osobe, mogu i ja! Divim se svojoj majci, svima koji su dobili bitku s kilogramima i bolesnim ljudima koji su ostali pozitivni i jaki i zato debljini zauvijek želim reći - zbogom!“

shimmer fallback

Kao i svakoj sezoni, natjecatelji ističu kako su im najveća podrška i motivacija obitelj i prijatelji koji su s oduševljenjem primili vijest o ulasku svojih najdražih u show. „Svi su reagirali jako pozitivno, bili veseli i uzbuđeni jer su bojali za moje zdravlje“, kaže najstarija kandidatkinja sedme sezone Marie Pascal Bančić. A osim njihovih najbližih, trenera Mirne Čužić i Ede Mehmedovića, uz njih je svaku sezonu i voditeljica Marijana Batinić.

shimmer fallback

„Svaki put kad mislim da sve sam vidjela i doživjela u 'Životu na vagi', iznova se zaljubim u projekt, mislim da je tako i gledateljima koji se iz sezone u sezonu raduju uspjesima naših natjecatelja. U ovom trenutku smo na pola sezone što se snimanja tiče i fascinantno je koliko se zbližiš s ljudima koje poznaješ manje od dva mjeseca. Izgradili smo već neki svoj odnos, već imamo interne fore i nekako ta profesionalna barijera postaje nevidljiva - niti oni mene gledaju kao voditeljicu niti ja gledam njih kao kandidate showa. Pratim njihove borbe iz dana u dan, trud, zalaganje, uspone i padove i poveže te to s njima ne nekoj drugoj razini. Puno kroz show učim i o sebi, prepoznajem se na neki način u mnogima od njih. Jedni drugima smo i prijatelji i rame za plakanje i terapeuti. Kažu i da ljubav ide kroz želudac, nerijetko sa mnom podijele i svoje obroke. Moram priznati da su recepti sjajni i da se među njima kriju i pravi kulinarski virtuozi.“

shimmer fallback

Sedmu sezonu 'Života na vagi' gledajte od 4. rujna od 21.15 sati na RTL-u, a 24 sata prije na našoj platformi Voyo, možete pogledati emotivan ulazak natjecatelja u show te njihovo prvo vaganje pred obitelji i prijateljima.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.