Radoslav očaran Ines: 'Prođu te žmarci'

Nakon što je Mijo upoznao žene koje su mu pisale, na red su došli i drugi farmeri. Radoslav se prvi put susreo s Katom i Ines. Kata je priznala da ima tremu. Ines je odmah ostavila dojam na farmera.

Ljubav je na selu - Ines i Radoslav.PNG

"Boga ti, dobro izgledaš", rekao joj je Radoslav. "Nisi opet ravnodušan. Prođu te žmarci, što mi Dalmatinci kažemo", priznao je. Pitao je Ines poznaju li se. 

"Pa Radoslav me mogao vidjeti na tv-u, mogao me vidjeti u medijima", objasnila je rekorder 'Ljubav je na selu'. 

"Ines sam vidio u noćnim klubovima i provodima po Splitu i Kaštelima", sjetio se farmer. 

Upoznao je i Slađanu kojoj je rekao da izgleda seksi. "Možeš li taj šešir podići? Kao da te poznajem", pitao ju je Radoslav. 

Našalio se kasnije oko njezinog izgleda. "Moda 23. stoljeća ako doživimo. Da je Slađu vidio netko od ovih brendova, možda bismo zaradili na Slađi", komentirao je. Kada je saznao da je iz Bijeljine u Bosni i Hercegovini, rekao je da se ljudi ondje stvarno odijevaju poput nje. 

"Rekli bismo mi Dalmatinci nešesno", istaknuo je. 

Gordana nije imala nikakvu tremu pri susretu s Radoslav. "Mislim da sam toliko jača od njega da on neće uspjeti ni dvije rečenice reći", objasnila je. 

Nakon što ga je upoznala, nije baš bila zadovoljna. "Pa nije mi on nešto zgodan, ali ovako energičan, elokventan, razgovorljiv i to mi je na neki način izazov", komentirala je farmera. 

Kata je otkrila Radoslavu da se prijavila jer voli prijateljstvo i druženje što je njega začudilo. "I nešto drugo ako ispadne", dodala je potom. Objasnila je da ju je privukao miroljubivošću i dobrotom što se njemu svidjelo.

"Baš sam takav. Još i bolji", složio se.  

Ines je otkrila Radoslavu zašto se ona prijavila kod njega. "Došla sam prvenstveno da vas upoznam, jako ste mi zanimljiv muškarac, Dalmatinac. Pošto sam ja isto Dalmatinka", rekla je. 

"Dalmatinci su super muškarci, samo ih treba uloviti", dodala je kasnije. 

'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i RTL-ovoj streaming platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.