'LJUBAV JE NA SELU'

Perka je plakala jer ju Miroslav izbacio - visina je ipak problem

Nove ljubavne zavrzlame i večeras su se dogodile u 'Ljubavi na selu". Farmer Miroslav morao je izbaciti jednu kandidatkinju, a odluka nije bila lagana

f267e537105fa2236bad_888611.jpg

Miroslav je morao donijeti tešku odluku o izbacivanju jedne od četiri kandidatkinje i odlučio se za Perku. Dragana je komentirala da se Perka čudno ponaša, a Jasmina se složila. "To nije ta Perka u ovih pet dana", istaknula je Dragana. Gabrijela je rekla da ju je doživjela veselijom i da je namrgođena na dan izbacivanja. 

"Pravi mrgud", rekla je Dragana. "Je li ju moj dolazak toliko poremetio?", pitala je Gabrijela. "Jako je ljubomorna", odgovorila je Jasmina. "Baš mi je teško doprijeti do nje da je upoznam", požalila se Gabrijela. 

Miroslav je odveo Perku nasamo da je pita može li se zamisliti s njime i da razgovaraju o izbacivanju. "Iskreno, ne vidim se s tobom. Malo si me podsjetio na jednu osobu koja ima sve isto kao ti. Ne vidim se s tobom, jednostavno. Također si niži, nema to smisla. Nadam se da ćemo ostati prijatelji", ispričala je Perka. Farmer se složio da bi trebali ostati prijatelji. 

Gabrijela je komentirala da Perka ne odgovara Miroslavu i da treba smireniju ženu. "Nije problem što je visoka nego što živi u svom svijetu", rekla je. 

Perku je zanimalo zašto je baš nju farmer odlučio izbaciti, a priznao je da je problem visina. Poželio joj je da nađe jednog dana muškarca kakvog priželjkuje. "Draga si žena", zaključio je. Pojeli su zajedno sladoled, a Perka je zaplakala. "Gdje god se ja okrenula, visina je problem", požalila se. 

Show 'Ljubav je na selu' gledajte na RTL-u i platformi Voyo!