Farmeri upoznali svoje 'zlatne djevojke', a Ivan se zaljubio iste sekunde: 'Savršenstvo, kao da ju je sam bog poslao!'

Nakon prvog tuluma sezone, stiglo je vrijeme da farmeri konačno upoznaju i svoje zlatne djevojke, i to na spoju naslijepo, dok su ih svi ostali trebali promatrati.

Ljubav je na selu - Brankica i Zvonko na spoju.JPG

Prvi je na redu bio Milko, a iza pregrade ga je čekala Blanka.

''Ruž upotrebljavaš? Parfem? Broj cipela?'' Milko je krenuo u rešetanje, a ostali kandidati od srca su se smijali ovom urnebesnom spoju. Blanka mu je uspješno kontrirala, a on je rekao kako baš takve žene i voli.

Image

Hrvoje je idući sjeo na vrući stolac, a čekala ga je Suzana iz Bjelovara. Farmeru se svidjelo što joj život na selu nije stran, no iznenadilo ga je što se bavi modelingom.

''Što si radio sinoć? Čula sam da si bio nemiran?'' podsjetila ga je na noć prije koju je proveo u Draganinoj sobi, a on se pokušao izvući da su se samo družili.

''Ne volim da netko dira nešto što bih ja trebala'', odvratila je, ''Pastuh je tu, ali ja hoću Mustanga'.

Image

Hrvoje je za svoju ''zlatnu'' Željkicu pripremio zanimljiv ulet: ''Jesi li ikad bila u crkvi? Evo ovdje ti je pregrada pa ću te ja sad ispovijediti''. ''Ja sam bez grijeha'', poručila je.

Nakon kratkog rešetanja, Siniša je zaključio da je njegova dama malo agresivna, a ona da je on zbunjen.

Najmlađi Ivan bio je idući, a čekala ga je Dona. Oboje su bili vidno uzbuđeni pa nisu znali što bi jedno drugo pitali.

Farmera je malo iznenadila činjenica što Dona ima kćer staru 13 godina, a ona je priznala da ga samo želi vidjeti da nastave razgovor oči u oči.

Image

''Njezin glas je predivan, iz duše. Mislim da je to ona prava. Intuicija mi kaže da ću se zaljubiti na prvu'', komentirao je Ivan, a kad je skinuo povez, njegova reakcija rekla je sve, ''Savršenstvo, kao da ju je sam bog poslao''.

Zvonko je bio spreman za razgovor s Brankicom. ''Njegov glas mi je predivan, seksi'', rekla je na prvu.

Farmeru se posebno svidjelo što njegova ''zlatna'' dama voli planinariti: ''Spreman sam s njom ići do vrha Sljemena, a tko zna, možda i do vrha života''.

Image

''Mislim da bih se mogla brzo zaljubiti'', rekla je Brankica, a i Zvonko je bio i više nego zadovoljan.

Za kraj su ostali Snježana i Dragoljub. Odmah se vidjelo da imaju dosta istih interesa, a Dragoljubu se jako svidjelo što je njegova dama emotivna kao i on. Kad je konačno skinuo povez, ugodno se iznenadio te je uz smiješak poljubio.

Uslijedilo je vrijeme za nove spojeve u kojima su farmeri još jednom mogli porazgovarati sa svim svojim damama kako bi potvrdili ili možda promijenili odluku tko odlazi na njihovu farmu.

Image

Zvonkova ''zlatna'' Brankica bila je prva, a zaljubljeni pogledi s obje strane mogli su se vrlo lako zamijetiti.

''Možda će nam trebati aparat za gašenje'', komentirao je Zvonko, dok je Brankica priznala da je spremna za prvi poljubac.

Iduća je bila Dalmatinka Irena, no Zvonko je priznao da mu njezin pomalo agresivan pristup smeta. Iduća je kraj Zvonka sjela Smiljana, a ostale cure su Brankici priznale da joj je ona najveća konkurencija.

Image

Milko je također bio spreman za nove razgovore, a ''zlatnoj'' Blanki se pohvalio da je jako iskusan sa ženama, no priznao je da on ipak nije njegov tip.

Ana je rekla da bi joj jako godilo da se Milko zaljubi u nju, jer tako zgodnog muškarca u svom gradu nije vidjela. Obećala mu je Da bi ga vodila i na ples, a hvalila se i stanom od 60 kvadrata.

''Puno mi se sviđa, vidiš osobu s kojom bi se dalo živjeti'', kazao je Milko, no odmah pokazao čvrste sta vove, ''Ali ja ne želim dolaziti u Garešnicu, volio bih da ti dođeš na more''.

Image

I Dragoljub je razgovarao s damama, a zanimalo ga je bi li bile spremne preseliti se u njegov dom.

''Imala sam osjećaj kao da ga poznajem već godinama'', priznala je ''zlatna'' Snježana, koja je Dragoljuba obećala osvojiti svojom sarmom.

Hrvoje se osamio sa svojim curama. ''Zlatna'' Suzana ostalim je djevojkama predstavljala prijetnju, a farmer je priznao kako mu se čini da nije zainteresirana za njega, što je ona opovrgnula.

''Moj dojam o selu je OK, a o tebi još bolji'', poručila mu je Dragana.

''Otkrit ću što Hrvoje i Dragana mute jer ja nisam ovdje budala'', poručila je Suzana.

Image

Mirela je bila kratka i jasna: ''Nismo kliknuli i to je to, a rekao si mi da sam tvoj favorit, jednostavno nema kemije''.

I Siniša je ugostio svoju ''zlatnu'' djevojku na spoju, a već na početku nazvao ju je krivim imenom, što ju je malo uvrijedilo.

''Ima taj muški gard, mora biti malo nježnija'', zaključio je.

S druge strane, Paulina je bila direktna: ''Što želiš od mene? Osim seksa…''

Zbunjeni Siniša pokušao se izvući: ''Ne mora biti sve u seksu, može biti i u toploj riječi, razgovoru. Očekujem da zaplešemo večeras''.

Image

No najveću tremu ipak je imao najmlađi farmer Ivan kada je trebao provesti vrijeme sa svojom Donom: ''Ona dođe i ja se izgubim!''

Doni je smetalo što je samo gleda, a ništa je ne pita pa je farmer odlučio ''razbiti'' neugodnu tišinu ne baš prikladnim priznanjem za prvi spoj: ''Moram ti nešto priznati, ja sam se zaljubio na prvu''.

''Dobro, drago mi je'', odgovorila mu je šokirano, ''Ja ne mogu još ništa konkretno dok te ne upoznam''.

Image

Iduća je na redu bila mlada Gabrijela. ''Sviđaš mi se, kad sam te vidjela, ostala sam očarana'', priznala mu je, no njegova reakcija je izostala.

Martini je Ivan najviše zamijerio što je povučena i uvijek šuti, a ona je priznala da joj se on jako sviđa.

''Super što joj se sviđam, ali ona meni ne'', odvratio je farmer, jedva čekajući da ovaj razgovor završi.

''Moguće da sam ga uplašila s trepavicama'', rekla je pa mu dobacila, ''Ja bih te gledala cijeli dan''.

Image

Kako će proći novi ludi tulum te koje djevojke odlaze kući, a tko su sigurne putnice na imanja farmera, gledatelji će doznati već u ponedjeljak od 21.15 sati na RTL-u.