Kreativni pokloni za bebe

Ako tražite originalan i kreativan poklon za rođenje djeteta, na pravom ste mjestu, jer u nastavku pišemo kako se mogu napraviti kreativni pokloni za bebe

Kreativni pokloni za bebe

Posteljina za bebe je uvijek dobar poklon i stavljamo je na prvo mjesto, s obzirom na to da posteljine nikada ne može biti previše.

Beba u krevetiću spava i do treće godine, a u tom periodu bezbroj puta posteljina će se uprljati. Preporučujemo da osmislite neke posebne personalizirane poruke, ili oblike koje možete dati izvesti po narudžbi, ili pak ako ste vještiji sami napraviti. Takvi kreativni pokloni za bebe nikada se ne zaboravljaju.

ImageSlično ili sito možete napraviti i s kupljenom robicom, koja će na takav način osmišljena zaista biti univerzalan poklon.

Možete si pustiti mašti na volju  pa ako ste vješti s rukama, napraviti razne dodatke i ukrase za krevetić, ali vodeći računa o vrsti materijala koje ćete upotrijebiti, misleći na sigurnost bebe.

Oni s malo talenta za obradu drveta mogu napraviti personalizirane okvire u koje će se smjestiti fotografije, ili pak narukvice iz rodilišta.

Kreativni pokloni za bebe su i ukrasna slova za dječju sobu, a za ukrasna slova koja se mogu staviti u dječju sobu ili na krevetić se možete odlučiti ako su roditelji djeteta već odabrali ime. Ovdje si također možete dati mašti na volju i napraviti, ušiti, izvesti ili ocrtati tkanine koje ćete ispuniti mekim materijalima.

Ovakvim kreativnim poklonima za bebe roditelji će se jako veseliti, a bebe će rasti gledajući vesele prizore.