Kako napraviti narukvicu od konca i narukvicu prijateljstva?

Želite napraviti poklon koji će vas zauvijek vezati s nekom vama posebnom osobom a nemate ideju? napravite narukvicu od konca koja će biti vaša narukvica prijateljstva

Kako napraviti narukvicu od konca i narukvicu prijateljstva?

Svi se ponekad uhvatimo u uvjerenju kako je za našu životnu sreću zaslužan neki predmet koji prije svega ima emocionalnu vrijednost. Takve su narukvice prijateljstva. Narukvice od konca koje uveseljavaju.

ImageKako bi naučili raditi narukvice prijateljstva, prvo trebate usvojiti osnovni vez i kako raditi dijagonalne crte. Kada dobro svladate tehniku kako napraviti narukvicu od konca možete probati kompliciranije i ljepše uzorke.

Što vam sve treba: 4 satenasta deblja konca (konac za vezenje) različitih boja dužine 65 cm i ljepljiva traka (selotejp) 

Na internetu možete pronaći video koje će vam i slikom objasniti kako napraviti narukvicu od konca nakon čega ćete shvatiti da je izrada ovakve narukvice zapravo jednostavna.

Kada naučite kako napraviti narukvicu od konca, sve što će vam trebati je malo konca, spretne ruke i osoba kojoj ćete pokloniti istu.