Kako izgleda trajno brisanje poruka sa Facebooka

Ako želite izbrisati cijelo dopisivanje s određenom osobom na Facebooku, to se može učiniti jednostavno, a u nastavku pročitajte kako izgleda trajno brisanje poruka sa Facebooka

Kako izgleda trajno brisanje poruka sa Facebooka

U ovom vodiču proći ćemo ćemo korak po korak kroz trajno brisanje poruka sa Facebooka ili kako obrisati samo jednu poruku s Vašeg Facebook korisničkog računa.

Sigurno ste bili u situaciji da poželite ukloniti neki razgovor i  kako bi bilo dobro izbrisati neku ili možda cijelu poštu iz Facebook sandučića.

ImageNo, prije nego vam opišemo postupak za trajno brisanje poruka sa Facebooka, morate znati da ih pošiljatelj ili, u suprotnom slučaju, primatelj ako ste poruke slali vi, i dalje mogu pregledavati ako ih i oni ne izbrišu na svom profilu. 
To znači da poruka nije u potpunosti izbrisana, osim za vas, te  nema načina da ih potpuno izbrišete, osim da vjerujete pošiljatelju (ili primatelju) na riječ.

Ovo su koraci za trajno brisanje poruka sa Facebooka  

Odaberite “Messages” > “See all messages” u gornjoj lijevoj alatnoj traci Vašeg Facebook profila
Nakon što Vam se prikaže cijeli poštanski sandučić, u gornjem desnom kutu potražite opciju “Actions” 
Otvaraju se nove opcije pa odaberite “Delete Messages…”.
Nakon odabira “Delete Messages…” sve poruke će uz sliku primatelja/pošiljatelja imati mali kvadratić  koji je potrebno označiti kvačicom ako želite da tu poruku izbrišete. 
Ovdje imate mogućnost odabira tri opcije za brisanje, a to su: “Delete All” (izbriši sve), “Delete Selected” (obriši odabrano) i “Cancel” (odustani). 
Tu ćemo odabrati “Delete All” za trajno brisanje poruka sa Facebooka.
Nakon odabira željenoga, Facebook će vas upozoriti da je brisanje poruke nepovratno,a mi u našem slučaju tako i želimo da bude.
Tu birate “Delete Messages” za kraj postupka. 

Nadam se da vam je ovaj vodič za trajno brisanje poruka sa Facebooka  pomogao.