Nemoj propustiti

Još samo nekoliko dana do 8. Međunarodnog kongresa nutricionista

Želiš li naučiti više o nutricionizmu, upoznati se s najnovijim saznanjima iz ovog područja te upoznati ljude koji razmišljaju kao i ti, sada je prava prilika

pexels-kindel-media-9028872.jpg
Foto: Pexels

Preostalo nam je još nekoliko dana do početka 8. Međunarodnog kongresa nutricionista. Riječ je o prvom kongresu nakon dvije izazovne pandemijske godine. Naš prošli kongres održan je 2019. godine, a ove godine održava se u Zagrebu od 19. do 21. svibnja u Sheraton Hotelu Zagreb.
Organizator je Hrvatski savez nutricionista, a organizira se u suradnji s međunarodnim partnerom Udruženjem za primjenjeni nutricionizam u Bosni i Hercegovini, kao i domaćim partnerom Udrugom studenata PROBION sa Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Image
Foto: Pexels


Zašto sudjelovati na kongresu?


Kongres okuplja ne samo nutricioniste već i stručnjake različitih grana znanosti od medicine, farmacije, kineziologije, prehrambene tehnologije, agronomije do psihologije.
Primjenjuje se interdisciplinarni pristup pri čemu će teme predavanja biti usklađene s aktualnim trendovima u nutricionizmu i srodnim znanostima, ali također će uključivati i radionice namjenjene studentima kao i opušteno druženje stručnjaka iz nutricionizma i ostalih srodnih znanosti.
Aktivnim sudjelovanjem u poster sekciji moguće je osvojiti novčanu nagradu za najbolji poster
Predavanja će održati renomirani domaćih i strani stručnjaci iz područja prehrane i srodnih znanosti.
Kongres je osim toga idealna prilika za stjecanje poznanstava i povezivanja struke tijekom raznolikih društvenih događanja poput pauza za kavu, gastro-eno eventa i uvijek zanimljive gala večere.

Image
Foto: Pexels


Kongres podržava i niz zdravstvenih i nezdravstvenih institucija poput Grada Zagreba i Turističke zajednice Grada Zagreba, Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta Zagreb, Hrvatske gospodarske komore, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Prehrambeno-tehnološkog fakulteta Osijek, Kliničkog bolničkog centra Osijek, Hrvatskog društva prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, Kilinike za dječje bolesti Zagreb, Hrvatskog društva za pedijatrijsku gastroenterologiju, hepatologiju i prehranu, Grada Bjelovara, Veleučilišta u Bjelovaru, Daruvarskih toplica i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu.

Također, Međunarodni kongres nutricionista bodovati će se od strane Hrvatske ljekarničke komore, Hrvatske komore zdravstvenih radnika i Hrvatske liječničke komore.
Održavanje samog Kongresa omogućili su mnogi sponzori i donatori, u čijim će proizvodima sudionici kongresa moći uživati tijekom društvenih događanja, eno-gastro eventa i svečane gala večere.

Dodatne informacije o Kongresu možete pogledati na službenim web stranicama kao i raspored predavanja i popis predavača.