Pozitivna priča

Hrvatski brend mirisnog nakita otvara svoj prvi gift shop u centru Zagreba

Veseli nas svaka pozitivna priča u ova drugačija vremena, pa tako i ona hrvatskog brenda Lykke koji je na tržište donio mirisne medaljone koji su postali pravi hit, a sada otvaraju svoj prvi shop

Rosetta from Slavonia Mirisni medaljon.jpg
Foto: Promo

Hrvatski brand Lykke na domaću modnu scenu unio je dašak  inventivnosti koji će zauvijek promijeniti naša očekivanja od omiljenog modnog dodatka - nakita. Sada otvaraju svoj prvi Gift Shop u centru Zagreba u kojem ćete moći kupiti poklone za cijelu obitelj.


Lykke mirisni medaljoni postali su prepoznatljiv domaći modni dodatak koji vam omogućuje da uživate u modernom dizajnu ogrlice i odabranom mirisu eteričnog ulja ili vlastitog parfema istovremeno. Zahvaljujući posebno kreiranim spužvicama upijaju vaš omiljeni parfem (ili eterično ulje) i otpuštaju ugodan miris tokom dana.

Iako je dosada nakit bio dostupan isključivo online, odsada će obožavatelji Lykke modnih dodataka imati priliku i uživo vidjeti, probati i izabrati za sebe i svoje voljene nešto iz široke ponude Lykke asortimana. Budući da je kod nas sve vezano uz cvijeće, tako smo i naš Božićni gift shop uredili u prepoznatljivom Lykke i Hygge stilu, sve je toplo i mirisno već na prvi dojam, rekli su Darija Kovačević i Krešimir Petrić, osnivači brenda Lykke.

shimmer fallback

Ono što je posebno, u Lykke Gift shopu će se ovih blagdana osim Lykke nakita, moći kupiti i nakit brenda Risis koji očarava sa jedinstvenom izradom unikatnih komada izrađenih od pravih cvjetova orhideja.  keramičke zdjelice za nakit nastale u suradnji s umjetnicom Odeata Ceramics, te personalizirani planeri brenda Ulica snova i još neki drugi prigodni blagdanski pokloni.

shimmer fallback

Lykke Gift Shop možete posjetiti u centru Zagreba, na adresi Petrinjska 28, a sve dodatne informacije možete pronaći na njihovom Facebook i Instagram profilu Lykke.hr te webshopu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.