Zaboravi na odlazak u trgovinu: Kuhanje kod kuće nikada nije bilo jednostavnije

Brza i kvalitetna prehrana kod kuće u samo nekoliko klikova? Doznajte kako!

Zaboravi na odlazak u trgovinu: Kuhanje kod kuće nikada nije bilo jednostavnije


Posljednjih nekoliko mjeseci odlazak u trgovinu vam djeluje kao onaj ekstremni sport koji ne možete gledati ni na televiziji? Dok uživate u toplini doma noseći najudobniju odjeću sama pomisao da morate odjenuti traperice zvuči vam kao nerješiv ispit iz matematike koji vam je stvarao problem još u srednjoj školi? Ili jednostavno sjedite doma gladni, isprobali ste sve dostave u okolici, ali želite promijeniti način prehrane? Ovaj niz kratkih horor priča srećom ima dobar kraj, i to zahvaljujući jednistvenom konceptu paketa za kuhanje za sve one koji nemaju višak vremena, a istodobno imaju veliku želju za kuhanjem. 

shimmer fallback


Neovisno o tome u kojem kutku Lijepe naše živite, vaša dnevna rutina i dalje se svodi na nekoliko istih jela koje doslovno pripremate lijevom rukom? Iako ne želite karijeru kuhara, kuhati se mora. Srećom, tu u priču ulazi yello, vaš novi najbolji prijatelj koji će zadovoljiti kulinarske potrebe i onih najistančanijeg nepca te usput pojačati uživanje u kuhinji, a smanjiti stres. Dostava zdravih i kvalitetnih namirnica koje stižu ravno na vaš kućni prag više nije samo bajka o kojoj možete čitati u knjigama već realnost. U svega nekoliko klikova, svaki tjedan odaberite ukusne recepte poput Pad Thaia, mandžurijske piletine ili pak rižota s gljivama za koje ćete dobiti namirnice visoke kvalitete, precizno dozirane, ali i recept. To znači samo jedno – nema bacanja viška hrane! Sve namirnice stižu svježe i hladne u izoliranoj kutiji koja održava svježinu čak 48 sati, a važno je naglasiti i njihovo pakiranje koje je uglavnom papirnato ili stakleno što znači da yello misli i na okoliš.

Kako jedu Hrvati?


Prije svega jedu dvostruko više ugljikohidrata od dopuštenog, najviše preferiraju svinjetinu (muškarci) i piletinu (žene), a kao prilog krumpir i tjesteninu. Uz sve navedeno, ako je vjerovati istraživanjima o prehrambenim navikama draži nam je burek od čokolade! No, kako danas svi žele živjeti duže, zdravije i sretnije, a uz to su ekološki osviješteni okreću se kvalitetnijoj prehrani. Pojava tzv. meal kits u Hrvatskoj pokreće posve novu gastro revoluciju koja će itekako promijeniti svakodnevne navike i podići kvalitetu života. Ukusno i jednostavno kuhanje u savršeno odmjerenim porcijama bez ikakvog bacanja hrane zahvaljujući čemu štedite i vrijeme i novac! 

Kako naručiti tvoje novo omiljeno yello? 


Vrlo jednostavno! Svaki tjedan yello nudi drugačiji jelovnik sastavljen od niza ukusnih recepata za razna svjetska i domaća jela. Nakon što odaberete kuhate li za dvoje ili četvero te za koliko dana u tjednu, preostaje vam samo se odlučiti za željeni termin u kojem će vam yella biti dostavljena. Ajmo biti iskreni, koliko ste samo puta vodili večernju debatu što ćete kuhati za nadolazeći dan i tko će otići u trgovinu po sastojak koji vam nedostaje za isto to jelo? Budite sigurni da vaš susjed više nema te probleme. Ako ne vjerujete, pogledajte samo ispred njegovih vrata!  

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.