Gastro
Gastro

Ukusni recepti za ljetne dane

Ukusni recepti za ljetne dane
Zaljubljenik u kuhanje Matija Nikolić otkriva svoje recepte

Fina hrana uvijek je dobrodošla, u bilo koje doba godine, zato dobrih recepata nikad na odmet. Ovog put odlučili smo s vama podijeliti dva recepta kuhara Matije Nikolića koji je prije nekoliko godina dogurao je do samog finala Masterchefa.  

Široki rezanci sa šumskim gljivama (za  4 osobe) SASTOJCI: 400 g šumskih gljiva miješano 1 režanj domaćeg sitno sjeckanog češnjaka 2 mala peperoncina (čili papričice) sol papar limun 500 g širokih bijelih rezanaca 10 dkg naribanog parmezana 50 g maslaca PRIPREMA: Očistite gljive sa četkicom te ih natrgajte na komade. Prepržite gljive na vrućem maslinovom ulju te ubacite češnjak i čili te sve kratko pržite miješajući oko 5 minuta te istisnite sok limuna u tavu. Smanjite vatru te kuhanu tjesteninu ravno iz vode stavljajte u tavu tako da pokupite i malo vode. Ubacite maslac da se rastopi i sve poveže. Umiješajte rezance i pesto i dobar tek Vam želim.  

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx